Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Η Ζωή της Άλλης: τέλος Ξένιας, εκδίκηση Ελπίδας


Συγκλονιστικά τα επόμενα επεισόδια της σειρά Η Ζωή της Άλλης. Η Ελπίδα βρίσκει τους γονείς της και η Ξένια βλέπει το τέλος να πλησιάζει με τραγικό τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια.

Στα επόμενα επεισόδια της Ζωής της Άλλης η Ξένια νιώθει τα φίδια να τη ζώνουν περισσότερο από ποτέ.

Η κατάσταση του Φάνη εμφανίζει μικρή βελτίωση, γεγονός που κορυφώνει τις ελπίδες της οικογένειας και των φίλων του. Η ‘Ελενα με τον Μάνο, ικανοποιημένοι από την καλή εξέλιξη της υγείας του Φάνη, δείχνουν να έρχονται πιο κοντά μετά από πολύ καιρό. Η Μαίρη παραμένει στο προσκήνιο, χωρίς να τολμάει μία προσέγγιση προς τον Μάνο. Στο μεταξύ, η Βάσω και ο Ηλίας προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή τους.

Η Βάσω και ο Ηλίας είναι πανευτυχείς με όσα συμβαίνουν στη ζωή τους, ενώ ο Χάρης κερδίζει τις εντυπώσεις με τη συμπεριφορά του. Ωστόσο η Ελπίδα, μπερδεμένη όπως είναι με τα αισθήματά της για τον Αλέξη, προσπαθεί να είναι όσο πιο χαλαρή γίνεται και τον αποφεύγει κατά κάποιο τρόπο. Η Ξένια από την άλλη κάθεται στα καρφιά, νιώθοντας ότι κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ.

Η Ξένια προσπαθεί να εξηγήσει την περίεργη συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω της, αλλά δεν καταφέρνει να βγάλει κάποιο συμπέρασμα. Η υγεία του Φάνη προκαλεί την ανησυχία των συγγενών και των φίλων του. Στο μεταξύ, η Φωτεινή παίρνει μία σημαντική απόφαση για το καλό της Τιτίκας. Η Ξένια προτείνει στη Βάσω να μείνουν και πάλι όλοι μαζί, η μητέρα της όμως δεν δείχνει τον αναμενόμενο ενθουσιασμό.

Διαβάστε τι αποκάλυψε ηθοποιός της σειράς για το τέλος της Ζωής της Άλλης και τι έγινε στην ξένη σειρά Η Ζωή της Άλλης.



Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/04/i-zoi-tis-allis-telos-epeisodia/#ixzz1JIdc7UF6
..................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: