Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Αποστόλης Τότσικας: «Δεν υπάρχει πια μπέσα στον χώρο της Τέχνης» Οκτώ χρόνια μετά τις «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη πρωταγωνιστεί στην ταινία της Λάγια

Αποστόλης Τότσικας: «Δεν υπάρχει πια μπέσα στον χώρο της Τέχνης»

Εχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ο πολύς κόσμος όμως τον έμαθε από την τηλεόραση. Σήμερα, οκτώ χρόνια μετά τις «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη, ο 28χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία της Λάγιας Γιούργου «Κόκκινος ουρανός»

«Εφθασε, νομίζω, ο καιρός για όλους εμάς τους νέους να ενωθούμε,
να ανεξαρτητοποιηθούμε από τους μεγαλοπαραγωγούς και τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται μόνο για την εμπορικότητα των πραγμάτων» μου λέει ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας. «Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι είναι κακό το εμπορικό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού θα καταλήξει κάτι όταν ακόμη φτιάχνεται» συμπληρώνει.

Είναι απόγευμα της περασμένης Δευτέρας και ο 28χρονος ηθοποιός έχει κάθε λόγο να ακούγεται αγχωμένος. Σε λίγη ώρα θα πρέπει να παραστεί στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του, «Κόκκινος ουρανός», της Λάγιας Γιούργου. Συνεχίζει όμως ακάθεκτος: «Νομίζω ότι οι νέοι τα έχουν ψιλοπάρει στο κρανίο.Το σύνθημα είναι “θα το κάνουμε μόνοι μας, με τα λεφτά που έχουμε. Ο,τι έχουμε και ό,τι κάνουμε!”».

περισσοτερα
http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=394348&h1=true
......................................................................................................................................................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: