Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ποιος θα είναι ο αποψινός... συνεργός του Λάκη Λαζόπουλου στην σάτιρα ;

O Λάκης Λαζόπουλος έρχεται απόψε στον Alpha στις 21:00, για να στήσει με τα υλικά της σάτιρας, του κεφιού και της μουσικής το πιο επίκαιρο Τσαντίρι.

Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» εισβάλλει και πάλι στη συντροφιά μας για να εστιάσει την κάμερά του σε ό,τι έχει καταγραφεί στο πολιτικό σκηνικό και όχι μόνο.Ο Λάκης δίνοντας φωνή στον απλό πολίτη, βάζοντας στο μικροσκόπιο της σάτιράς του την επικαιρότητα, καυτηριάζοντας την ελληνική πραγματικότητα, θα γίνει και αυτή την Τρίτη το αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας μας.

Με τη διεισδυτική του ματιά, τα εύστοχα σχόλιά του και το ανατρεπτικό, καυστικό χιούμορ του θα μας προσφέρει και πάλι γέλιο, δάκρυ, συγκίνηση, αλήθειες, ένταση και πάθος.Αυτή την Τρίτη, ο Λάκης μας προσκαλεί να ρίξουμε και πάλι μια σατιρική ματιά στα προβλήματα αλλά και τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας!

Δεν θα είναι όμως μόνος. Στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα ανέβει μαζί του η αγαπημένη ηθοποιός Χρύσα Ρώπα.Ο Λάκης Λαζόπουλος και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έρχονται στους δέκτες μας, για να γίνει και πάλι της... Τρίτης!

http://www.tlife.gr/Article/FN/0-40-15548.html
....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: