Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Η Google θα επενδύσει 100 εκατ. δολάρια για τη δημιουργία πρωτότυπων βίντεο στο Youtube


Η Google σχεδιάζει να δημιουργήσει περίπου 20 ειδικά κανάλια στην ιστοσελίδα του Youtube και θα ξοδέψει για αυτό περίπου 100 εκατ. δολάρια, με σκοπό να τα προωθήσει κατάλληλα....


Η Google ετοιμάζεται να δημιουργήσει τα δικά της ψυχαγωγικά προγράμματα, αλλά με πολύ χαμηλότερο κόστος, ειδικά σχεδιασμένα για το διαδίκτυο και το Youtube. Τα προγράμματα αυτά θα υποστηρίζονται επιπλέον από διαφημίσεις, οι οποίες ήδη προβάλλονται στο Youtube.

Παραμένει ακόμη άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες, αξίζει όμως να αναφερθεί ότι η Google έχει προχωρήσει σε συναντήσεις με πρακτορεία στο Hollywood, για την αναζήτηση ιδεών και πιθανότατα να συνεργαστεί με εταιρείες παραγωγής για τη δημιουργία περιεχομένου.

Οι ενέργειες αυτές αποσκοπούν στην προσαρμογή σε νέα δεδομένα. Οι υπολογιστές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και οι οθόνες έχουν αρχίσει να αντικαθιστούν τις κλασικές τηλεοράσεις, καθώς ξοδεύουμε ολοένα και περισσότερο χρόνο στην οθόνη του υπολογιστή. Με τα νέα αυτά δεδομένα η “ζωή” της τηλεόρασης γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

http://topeiraxtiri.blogspot.com/2011/04/google-100-youtube.html
.............................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: