Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Απίστευτο!!! Βελγίδα δήμαρχος κάνει σεξ σε πύργο!


Η Ilse Uyttersprot, δήμαρχος της βελγικής πόλης Άαλστ, βαρέθηκε να κάνει σεξ στο κρεβάτι και είπε να δοκιμάσει καινούργια sex locations. Για κακή της τύχη, κάποιοι τουρίστες τη "συνέλαβαν" να κάνει σεξ στην κορυφή ενός πύργου. Και ανέβασαν το βίντεο στο ίντερνετ. Απολαύστε το...










video

http://a-pistefto.blogspot.com/2011/08/blog-post_1968.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FumzAI+%28a-pistefto%29
..............................................

Σήμερα EZEL ANT1-επεισόδιο 55


EZEL ANT1 ΕΖΕΛ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 55
Δείτε ΕΔΩ σε video τα επεισόδια της δημοφιλής σειράς του ANT1
http://www.antenna.gr/webtv/ezel/

Ο Ραμίζ και ο Κενάν συναντιούνται και ο Κενάν του προτείνει μια συμφωνία προκειμένου να σταματήσουν οι ..........

Διαβάστε περισσότερα »http://cobra-argos.blogspot.com/2011/08/ezel-ant1-55.html#मोरे
...........................................................

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Υπό κατάληψη η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών


Από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών
Την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου της Αθήνας κατέλαβαν πριν λίγο μέλη του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών...

Κατάληψη σχολών του Παντείου Πανεπιστημίου άρχισε χθες καθώς οι φοιτητές συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους κατά του νέου νόμου-πλαισίου για την Παιδεία.

newsbeast.गर
.............................................................................................

Dragan Klaic in Memoriam

It is with great sadness that we deliver this message to the keðja community:

Dragan Klaic, theatre scholar and cultural analyst, died on August 25th 2011 at the age of sixty-one. Dragan was a strong and influential advocate of the power of culture and arts, and he leaves a valuable legacy behind. Further reading of his background and achievements is to be found on www.IETM.org

Dragan was the chairman of the so called Task Force of keðja – dance encounters 2008 – 2010। The Task Force was a small, intimate “third eye” group established to advise the organizers and assess the results of the keðja project. It was a great fortune for keðja that Dragan agreed to take on this role. Not only did he influence the project and the content of keðja encounters, but he also inspired and enlightened the whole keðja community through his lectures and interventions. His perceptiveness, generosity towards younger generations, curiosity about their views – always amazed us. Once asked why he was willing to spend so much of his time in discourse with students and professionals alike, he answered: “I was lucky to get a good education and opportunities to grow and cultivate my intellect and analytic thinking. I see it as my obligation to give back.”


रीड morehttp://www.kedja.net/2011/08/29/dragan-klaic-in-memoriam/

..........................Σύνδεσμος.............................

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Οι νικητές των βραβείων MTV


Τα βραβεία του μουσικού καναλιού έκλεψαν ξανά την παράσταση

Δείτε ποιοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν φέτος. Αναλυτικά τα βραβεία:

Καλύτερο Video με μήνυμα: Lady Gaga "Born This Way"
Καλύτερο Pop Video: Britney Spears "Till The World Ends"
Καλύτερο Rock Video: Foo Fighters "Walk"
Καλύτερο Hip-Hop Video: Nicki Minaj "Super Bass"
Καλύτερη συνεργασία: Katy Perry και Kanye West "ET"
Καλύτερο Video άντρα καλλιτέχνη: Justin Bieber "U Smile"
Καλύτερος νέος καλλιτέχνης: Tyler the Creator "Yonkers"
Καλύτερο Video γυναίκας καλλιτέχνη: Lady Gaga "Born This Way"
Video της χρονιάς: Katy Perry "Firework"

Πηγή: http://mu-si-co.blogspot.com/
...............................................

Τεράστιες ζημίες για το zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου


Αφιλόξενη επιχειρηματικά αποδεικνύεται η Ελλάδα, για τους "επώνυμους", οι οποίοι δηλώνουν πάντα ζημίες και δεν πληρώνουν ποτέ εφορία. Το πώς καταφέρνουν βέβαια, να έχουν κότερα, θηριώδη τζιπάκια, βίλες και Αρμάνι, αυτό το ξέρει ο εκάστοτε Υπουργός Οικονομικών. Ρωτήστε τον.

Πτώση τζίρου κατά 16,28%, σημείωσε η εταιρεία ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΖΙ ΑΡ Α.Ε. σύμφωνα με τον....
τελευταίο ισολογισμό της χρήσης 2010. Αναλυτικά από τζίρο 1.839.702,92 το 2009, έπεσε στα 1.540.249,27 ευρώ το 2010, παρά την τεράστια αύξηση της επισκεψιμότητας, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει με ανακοινώσεις του το καλό και πολύ πλούσιο σε περιεχόμενο portal.
Αυτό είχε σαν συνέπεια, τα καθαρά κέρδη των 71.645,92 ευρώ του 2009, να "γυρίσουν" σε τεράστιες ζημίες ύψους 522.051, 59 ευρω το 2010.

Μετά τις εφημερίδες και τα κανάλια, που δήλωσαν όλα τεράστιες ζημίες (και συνεπώς δεν πλήρωσαν ούτε ευρώ φόρο), η κρίση πλήττει και τα ενημερωτικά portals και δείχνει πόσο αποτυχημένη είναι η οικονομική πολιτική της ύφεσης που ακολουθεί η κυβέρνηση και που στραγγαλίζει τις επιχειρήσεις με αποτέλεσμα, το κράτος να μην έχει να εισπράττει φόρους !
Έτσι αναγκαστικά, αφού οι "πλούσιοι" και "επώνυμοι", "γράφουν" όλοι ζημίες, τους φόρους πληρώνουν οι συνήθεις ύποπτοι: μισθωτοί, συνταξιούχοι, μεροκαματιάρηδες.
Και θα πληρώνουν όλο και περισσότερα.

http://www।preveza-info.gr/
.......................................................................................

WikiLeaks: απόρρητα-φωτιά καίνε Παπαχελά

Alexis Papaxelas

Τί λένε νέα απόρρητα έγγραφα του WikiLeaks για Αλέξη Παπαχελά; Ποιά η σχέση Παπαχελά με αμερικάνικη πρεσβεία; Σύμφωνα με απόρρητα αμερικάνικα WikiLeaks, με «άριστα» βαθμολογεί η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα το δημοσιογράφο, Αλέξη Παπαχελά, και την εκπομπή του «Νέοι Φάκελοι», που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, επειδή παρουσιάζουν με θετικό τρόπο τις αμερικανικές θέσεις.

Μάλιστα, ένας από τους τρεις συντελεστές της εκπομπής, την οποία εκτός του Αλέξη Παπαχελά, συμπαρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Τάσος Τέλλογλου και Σοφία Παπαϊωάννου, ενημέρωνε το γραφείο Τύπου της αμερικανικής πρεσβείας ακόμη και για τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ.

Τα παραπάνω καταγράφονται -μεταξύ άλλων- σε τρία τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο WikiLeaks. Εκτός από την εκπομπή «Νέοι Φάκελοι», αναφέρονται και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega, γενικότερα στον ΣΚΑΪ και στη free press εφημερίδα «Lifo», αλλά και εν γένει στην ελληνική δημοσιογραφία.

Στο τηλεγράφημα, με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου 2008, ο συντάκτης χρησιμοποιεί κολακευτικά σχόλια για τον Αλέξη Παπαχελά «ίσως τον πιο γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, και σημειώνει ότι, σε εκπομπή με θέμα την κρίση της Γεωργίας – Ρωσίας, ο δημοσιογράφος έκανε «πολύ καλή επιλογή παρουσίασης των αμερικανικών θέσεων». Σύμφωνα με το τηλεγράφημα, ένας από τους τρεις παρουσιαστές της εκπομπής ενημέρωσε ακόμη και για το ποια πλάνα Ρώσων αξιωματούχων θα κόβονταν και ποια θα έμεναν.



Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/08/wikileaks-papaxelas-amerikanoi/#ixzz1WQhhQpTy
.................................................

Σήμερα EZEL ANT1-επεισόδιο 53


EZEL ANT1 ΕΖΕΛ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 53
Δείτε ΕΔΩ σε video τα επεισόδια της δημοφιλής σειράς του ANT1
http://www.antenna.gr/webtv/ezel/

Ο Εζέλ είναι μπερδεμένος λόγω της Εσάν και ο Αλί τον προειδοποιεί ότι είναι αναξιόπιστη. Ο Καγιά πιστεύει οτι ..........

Διαβάστε περισσότερα »http://cobra-argos.blogspot.com/2011/08/ezel-ant1-53.html#more

Οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Μετά από μια βασανιστική αναμονή που κράτησε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ανακοινώθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Η ανακοίνωση των βάσεων καθυστέρησε πολύ φέτος, κάτι που οφείλεται κυρίως στα στα υπουργεία 'Αμυνας και κυρίως Προστασίας του Πολίτη, τα οποία καθυστέρησαν να ανακοινώσουν τις απαραίτητες προκηρύξεις।


perissotera

http://news247.gr/ellada/paideia/anakoinwthhkan_oi_vaseis_eisagwghs_se_aei_kai_tei.1345709.html?fb_ref=recArt

Ένας "διαστημικός σταθμός" στη γη

Τη δημιουργία κτιρίων, πιο εντυπωσιακών ακόμα και από το Ταζ Μαχάλ, σχεδιάζουν αρχιτέκτονες। Οι προτάσεις ενόψει του φεστιβάλ της Βαρκελώνης (Pics)

http://news247.gr/kosmos/paraksena/enas_diasthmikos_stathmos_sth_gh.1345175.html
............................................................................................................................

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Καταγγέλουν τον Καντάφι για βιασμό πέντε αμαζόνες του!

Πέντε γυναίκες μέλη της επίλεκτης ομάδας σωματοφυλάκων του Μουάμαρ Καντάφι ισχυρίζονται ότι βιάστηκαν και κακοποιήθηκαν από τον ίδιο, γράφει σήμερα η εφημερίδα The Sunday Times of Malta.


Οι γυναίκες αποκάλυψαν στην ψυχολόγο Σεχάμ Σεργκέουα, στη Βεγγάζη, ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Καντάφι και τους γιους του, πριν απολυθούν όταν "τις βαρέθηκαν".

Οι κατηγορίες αυτές περιλαμβάνονται στα στοιχεία που έχει αναλάβει να συγκεντρώσει η Σεργκέουα για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

read
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=7896
...........................................................

Από τι πέθανε ο Λεωνίδας Κύρκος. Βιογραφικό

Λεωνίδας Κύρκος

Πέθανε ο γνωστός πολιτικός και ηγέτης της ανανεωτικής αριστεράς, Λεωνίδας Κύρκος. Ποια τα αίτια του θανάτου του και ποιο το πλούσιο βιογραφικό του; Απεβίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 87 ετών, ο Λεωνίδας Κύρκος, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας με την καρδιά του, που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό. Συγκεκριμένα, νοσηλευόταν συχνά στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, λόγω των καρδιολογικών προβλημάτων που είχε.

read
Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/08/leonidas-kyrkos-pethane-viografiko/#ixzz1WMKhME2i
...........................................................................................................................

THANKS




.................................................................................................................................................................



THESSALONIKI
..........................................................................................................२८/०८/2011......................

Εξοχικό με αυθαιρεσίες για την "πράσινη" Τίνα

Μοιάζει με ανέκδοτο, αλλά το εξοχικό της πρώην υπουργού Περιβάλλοντος και πολέμιας των αυθαιρέτων, βρίθει αυθαιρεσιών. Τι έδειξε η αυτοψία πολιτικού μηχανικού σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει κυριακάτικη εφημερίδα

read
http://news247.gr/ellada/politiki/to_eksoxiko_ths_prwhn_prasinhs_tinas.1344150.html
...............................................................................................

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Το Κατάρ αγόρασε Alpha Bank & Eurobank και τις συγχωνεύει!


Image


Φαίνεται ότι βρισκόμαστε ενώπιον δραματικών εξελίξεων στο τραπεζικό τομέα με το κράτος του Κατάρ να είναι ο κύριος μέτοχος του νέου σχήματος που δημιουργείται με την συγχώνευση της Alpha Bank και της Eurobank। Η συμφωνία έκλεισε νωρίς το πρωί του Σαββάτου και οι επίσημες ανακοινώσεις για τους ακριβείς όρους της συμφωνίας θα ανακοινωθούν την Δευτέρα.

Οι συζητήσεις μεταξύ των τριών πλευρών διαρκούν εδώ και μήνες, μετά από το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις Εθνικής και Alpha Bank. Η αύξηση κεφαλαίου κρίθηκε απαραίτητη για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έφερε η κρίση στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, το οποίο βέβαια φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για την είσοδο της χώρας στην ευρωζώνη και την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, αλλά και την αλλοτρίωση της ελληνικής κοινωνίας με τη αφειδώς χορήγηση καταναλωτικών δανείων.

Το fund του Κατάρ που συμμετέχει ήδη στο μετοχικό κεφάλαιο της Alpha Bank με ποσοστό λίγο χαμηλότερο του 5% έθεσε από την αρχή υποψηφιότητα για να παίξει τον ρόλο του χρηματοδότη και να αναλάβει έτσι πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο σχήμα।


read

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=23184&Itemid=160

....................................................................................................................

Ανάσα για υπερχρεωμένα νοικοκυριά: πώς μειώνονται τα δάνεια

daneio

Ο νόμος 3869/10 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ολοένα και βρίσκει έδαφος σε περισσότερους δανειολήπτες, οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υψηλές δόσεις που απαιτούν οι τράπεζες για την εξόφληση των χρεών τους. Εκτός των αποφάσεων της Θεσσαλονίκης, καθημερινές είναι οι προσφυγές που κρίνονται σε όλα τα ειρηνοδικεία της χώρας.

Μόνον στη Θεσσαλονίκη έχουν εκδοθεί ήδη έξι αποφάσεις υπέρ δανειοληπτών, από τις επτά που κρίθηκαν, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση μίας 63χρονης, της οποίας η οφειλή σε οκτώ τράπεζες από 202.000 ευρώ μειώθηκε με τη δικαστική απόφαση σε 36.000, χρήματα που θα κληθεί να καταβάλλει σε τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, η γυναίκα κατέθεσε την αίτηση και παραστάθηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο.
Ο νόμος 3869/10 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ολοένα και βρίσκει έδαφος σε περισσότερους δανειολήπτες, οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υψηλές δόσεις που απαιτούν οι τράπεζες για την εξόφληση των χρεών τους. Εκτός των αποφάσεων της Θεσσαλονίκης, καθημερινές είναι οι προσφυγές που κρίνονται σε όλα τα ειρηνοδικεία της χώρας.

Η πρώτη απόφαση εκδόθηκε από το ειρηνοδικείο Αθηνών, που μείωσε το χρέος ηλικιωμένου σε εννέα τράπεζες από 222.000 ευρώ σε 52.000, ποσό που καλείται να εξοφλήσει σε 14 χρόνια, καταβάλλοντας μηνιαίως το ποσό των 310 ευρώ, από 2.200 που έδινε πριν από την αίτηση για την υπαγωγή στον νόμο.

Η απόφαση που εξέδωσε το ειρηνοδικείο για την περίπτωση της 63χρονης από τη Θεσσαλονίκη αφορούσε χρέος ύψους 202.107,50 που είχε συσσωρευτεί από πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά δάνεια τα οποία πήρε από οκτώ τράπεζες. Το δικαστήριο έκρινε πως η γυναίκα με τον μηνιαίο μισθό των 1.850 ευρώ δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις δόσεις που απαιτούν οι τράπεζες. Καθόρισε ότι έχει τη δυνατότητα να καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 750 ευρώ, για τέσσερα χρόνια, δίδοντας συνολικά στις τράπεζες το ποσό των 36.000 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο χρέος διαγράφεται. Η 63χρονη είχε προσφύγει στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, με τη βοήθεια του οποίου ζήτησε αρχικά από τις τράπεζες εξωδικαστικό συμβιβασμό, και στη συνέχεια κατέθεσε μόνη της, χωρίς δικηγόρο, αίτηση στο ειρηνοδικείο και παραστάθηκε στο δικαστήριο στις 8 Ιουνίου.

Το ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης δικαίωσε επίσης ζευγάρι με δύο παιδιά, που είχε χρέη σε πέντε τράπεζες ύψους 147.842,74 ευρώ από τη λήψη στεγαστικού και καταναλωτικών δανείων αλλά και πιστωτικών καρτών. Παρότι το οικογενειακό εισόδημα την ημέρα που κατατέθηκε η αίτηση ήταν 2.700 ευρώ, το δικαστήριο δέχτηκε τη μείωσή του, καθώς ο σύζυγος κατέθεσε παραστατικά, σύμφωνα με τα οποία μειώθηκαν οι ημέρες εργασίας του. Έτσι μείωσε το συνολικό χρέος του ζευγαριού στο ποσό των 83.501 ευρώ, διαχωρίζοντας όμως τις καταβολές. Το ζευγάρι υποχρεούται για τα πρώτα τέσσερα χρόνια να καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 500 ευρώ σε όλες τις τράπεζες και τέσσερα χρόνια μετά, από τον Σεπτέμβριο του 2015, θα αρχίσει την καταβολή δόσεων ύψους 291,67 μηνιαίως και για 17 χρόνια, για τη διάσωση της πρώτης κατοικίας του.

Το ζευγάρι προσέφυγε στη δικαιοσύνη με τη βοήθεια του ΚΕΠΚΑ, αφού προηγουμένως η αίτηση εξωδικαστικού συμβιβασμού που έκανε απορρίφτηκε από τα τραπεζικά ιδρύματα.

Στο μισό το χρέος
Πρώην επιπλοποιός από την Πολίχνη, ο οποίος σταμάτησε να εργάζεται για λόγους υγείας, λαμβάνοντας αναπηρική σύνταξη ύψους 436,11 ευρώ, με απόφαση του ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης είδε να μειώνεται το χρέος του στο μισό. Το τελικό ποσό καλείται να το καταβάλλει σε 14 χρόνια, καθώς περιλαμβάνονται και οι εγγυήσεις για το σπίτι που χρησιμοποιεί ως πρώτη κατοικία.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος προσέφυγε στις τρεις τράπεζες, στις οποίες είχε συνολικά χρέη 55.950,97 ευρώ από τη λήψη στεγαστικού, καταναλωτικού δανείου και πιστωτικών καρτών. Παρότι ζήτησε εξωδικαστικό συμβιβασμό, του πρότειναν την εξόφληση σε 188 δόσεις, με βάση το επιτόκιο της αγοράς, που το προσδιόρισαν στο 7%. Ο συνταξιούχος αρνήθηκε και προσέφυγε, κάνοντας χρήση του νόμου περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών, στο δικαστήριο. Το ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης με την 5105/11 απόφασή του έκρινε πως ο δανειολήπτης έχει τη δυνατότητα να καταβάλλει μόνον το ποσό των 150 ευρώ, με βάση τη σύνταξη αναπηρίας που παίρνει, αφού η 58χρονη σύζυγός του είναι αδύνατον να εργαστεί, λόγω της έλλειψης θέσεων την περίοδο αυτή.

Συγκεκριμένα, καθόρισε το ποσό της μηνιαίας δόσης των 150 ευρώ για τα τέσσερα πρώτα χρόνια, προκειμένου να εξοφληθεί ποσό της τάξης των 7.200 ευρώ προς τις τράπεζες. Καθόρισε επίσης ότι μετά την παρέλευση τριετίας πρέπει να καταβάλλει στις τράπεζες για δέκα χρόνια το ίδιο ποσό μηνιαίως, για τη διάσωση της πρώτης κατοικίας του. Το δικαστήριο υπολόγισε το ποσό αυτό με βάση το 85% της αντικειμενικής του αξίας, αλλά μείωσε το ποσό διάσωσης από 30.000 ευρώ σε 18.000 ευρώ, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του δανειολήπτη, την οικονομική του κατάσταση και την επιφύλαξη μεταβολής των εισοδημάτων του. «Η αποπληρωμή του ποσού διάσωσης του ακινήτου θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τον νόμο εντόκως, χωρίς ανατοκισμό, με μέσο επιτόκιο στεγαστικού δανείου με κυμαινόμενο επιτόκιο που θα ισχύει κατά τον χρόνο αποπληρωμής, σύμφωνα με το στατιστικό δελτίο της Τράπεζας της Ελλάδας», τονίζεται στην απόφαση.

more
Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/08/yperxreomena-noikokuria/#ixzz1WEz6U3B9

Δεύτερο χρυσό σε Παγκόσμιο για τον Ηλιάδη!


Νίκησε στον τελικό τον Ιάπωνα Νισιγιάμα
Μετά το Κάιρο το 2005, το Ρίο ντε Τζανέιρο το 2007 και το Τόκιο το 2010, ήταν η σειρά της τέταρτης από τις πέντε ηπείρους, να υποκλιθεί στο αγωνιστικό μεγαλείο του Ηλία Ηλιάδη. Στο Παρίσι και στο Μπερσί, ο...
κορυφαίος τζουντόκα της Ευρώπης για το 2010 και το 2004, χάρισε στον ελληνικό αθλητισμό ακόμη μια μοναδική στιγμή, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -90 κιλών। Στην επανάληψη του περσινού τελικού στη γενέτειρα του τζούντο, ο Ηλιάδης, ο οποίος εφέτος αναδείχθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του και πρωταθλητής Ευρώπης, έκαμψε την αντίσταση του Ιάπωνα Νταίκι Νισιγιάμα, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητών. Ένα μετάλλιο που εκτός από (επιπλέον) δόξα, καταξίωση και ένα σεβαστό χρηματικό έπαθλο, του χαρίζει και το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κλειδώνοντας ουσιαστικά την πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ακριβώς ένα χρόνο πριν από το μεγάλο αθλητικό ραντεβού. Παράλληλα, τον θέτει ως βασικό υποψήφιο για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή του κόσμου για το 2011, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που λείπει από τη πλούσια συλλογή του.

perisshttp://pikri-sokolata.blogspot.com/2011/08/blog-post_5677.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Pikri-sokolata+%28Pikri-Sokolata%२९
........................................................

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Το DVD του "ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΑΜ-ΒΑΡΤΑΝ" .


...............................................................................................................................................................
.
............................................................................................................................
ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΑΣ


...............................................................................................................




Το DVD του "ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΑΜ-ΒΑΡΤΑΝ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ! ΔΙΠΛΟ DVD μαζί μ...Δείτε περισσότερα


‎"Ο Ξεριζωμός των Ποντίων του Αράμ-Βαρτάν" τιτλοφορείται η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας "Οι Χαραμήδες" του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναγέννησης, που έκανε πρεμιέρα στις 28 Μαίου στην Αναγέννηση Σερρών। Περισσότεροι από 40 συντελεστές και 23 ηθοποιοί συμμετέχουν στην παράσταση που βασίζεται στην πραγματική ιστορία των Ποντίων του Αράμ-Βαρτάν του Καρς, προγόνων των σημερινών Ποντίων Αναγεννησιωτών.

Το DVD του "ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΑΜ-ΒΑΡΤΑΝ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ! ΔΙΠΛΟ DVD μαζί με έξτρα υλικό από τα παρασκήνια, στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ. ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ στον πάγκο των "ΧΑΡΑΜΗΔΩΝ" Παρασκευή 26/08 και Σάββατο 27/08 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Αναγέννησης. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ γίνονται επίσης στα ΤΗΛ. 6943210922, 6943421502, στο E-MAIL: politistikosanagennisis@yahoo.gr ή στη σελίδα μας στο FACEBOOK.

Από: Πολιτιστικός Σύλλογος Αναγέννησης Σερρών - Politistikos anaagennisis
................................................

EZEL ANT1-επεισόδιο 52


EZEL ANT1 ΕΖΕΛ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 52
Δείτε ΕΔΩ σε video τα επεισόδια της δημοφιλής σειράς του ANT1
http://www.antenna.gr/webtv/ezel/

Ο Κενάν, σοκαρισμένος από τον θάνατο του Γιουσούφ, ζητά από τον Τζεγκίζ να συναντηθούν. Ο Ραμίζ θέλει τον Εζέλ για ..........

Διαβάστε περισσότερα »http://cobra-argos.blogspot.com/2011/08/ezel-ant1-52.html#मोरे
........................................................................

Το DVD του "ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΑΜ-ΒΑΡΤΑΝ"

...............................................................................................................................................................
.
............................................................................................................................
ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΑΣ


...............................................................................................................




Το DVD του "ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΑΜ-ΒΑΡΤΑΝ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ! ΔΙΠΛΟ DVD μαζί μ...Δείτε περισσότερα


‎"Ο Ξεριζωμός των Ποντίων του Αράμ-Βαρτάν" τιτλοφορείται η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας "Οι Χαραμήδες" του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναγέννησης, που έκανε πρεμιέρα στις 28 Μαίου στην Αναγέννηση Σερρών। Περισσότεροι από 40 συντελεστές και 23 ηθοποιοί συμμετέχουν στην παράσταση που βασίζεται στην πραγματική ιστορία των Ποντίων του Αράμ-Βαρτάν του Καρς, προγόνων των σημερινών Ποντίων Αναγεννησιωτών.

Το DVD του "ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΑΜ-ΒΑΡΤΑΝ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ! ΔΙΠΛΟ DVD μαζί με έξτρα υλικό από τα παρασκήνια, στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ. ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ στον πάγκο των "ΧΑΡΑΜΗΔΩΝ" Παρασκευή 26/08 και Σάββατο 27/08 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Αναγέννησης. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ γίνονται επίσης στα ΤΗΛ. 6943210922, 6943421502, στο E-MAIL: politistikosanagennisis@yahoo.gr ή στη σελίδα μας στο FACEBOOK.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Συγκλονιστικός και ο τρίτος κύκλος της «Ζωής της Άλλης»!


Πάθη, ίντριγκες, έρωτες: τα πάντα θα περιλαμβάνει «Η Ζωή της Άλλης» κα στον τελευταίο κύκλο της σειράς!

Η αγωνία θα χτυπήσει «κόκκινο», αφού η Ξένια θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει ολόκληρη την οικογένεια Καλλιφατίδη.
Το σχέδιο της περιλαμβάνει και την βοήθεια του πλούσιου επιχειρηματία Σήφη, τον οποίο θα προσπαθήσει να αποπλανήσει και… θα τα καταφέρει!
Όλα θα ξεκινήσουν σε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στο οποίο ο Σήφης παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί η Ξένια κάνει ότι περνάει από το χέρι της, για να του δείξει πόσο τον θέλει και φυσικά τον «τυλίγει».
Και αφού γίνουν ζευγάρι, πριν καλά – καλά αυτός το καταλάβει, μετά προσπαθεί να το πείσει να διεκδικήσει το catering από την Κάτια, προκειμένου να αναλάβει αυτή την διεύθυνση του και να την συντρίψει την Καλλιφατίδη, σύμφωνα με το «Έθνος».
Στο στόχαστρο της Ξένιας βρίσκεται φυσικά και η Ελπίδα, η οποία όμως έχει συναισθηματικά μπλεξίματα: Αλέξης ή Χάρης; Χάρης ή Αλέξης; Την λύση –τουλάχιστον στην αρχή- θα της δώσει η Στέλλα, η οποία της αποκαλύπτει ότι ο Αλέξης της έκανε πρόταση γάμου.
Η Ελπίδα θα αποφασίσει να αφοσιωθεί στον Χάρη (αφού πρώτα περάσει ένα τεράστιο σοκ), όμως μετά από στενό μαρκάρισμα του Αλέξη θα υποκύψει –τι να κάνει και αυτή; Άνθρωπος είναι!- και θα ζήσουν έναν θυελλώδη πλην κρυφό έρωτα…

http://tosokaki.blogspot.com/2011/08/blog-post_3067.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ToSokaki+%28To+sokaki%२९
............................................


Σήμερα EZEL ANT1-επεισόδιο 51


EZEL ANT1 ΕΖΕΛ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 51
Δείτε ΕΔΩ σε video τα επεισόδια της δημοφιλής σειράς του ANT1
http://www.antenna.gr/webtv/ezel/

Ο Τζεγκίζ καταστρώνει ένα σχέδιο ενάντια στον Γιουσούφ Ενγκίρ. Η Σεμπνέμ, κρυφακούγοντας το σχέδιο, λέει στον Τζεγκίζ ότι ........

Διαβάστε περισσότερα »http://cobra-argos।blogspot.com/2011/08/ezel-ant1-51.html#more
......................................................

Σοκ στην Apple με καρκίνο Στιβ Τζομπς. Παραίτηση


steve-Jobs-karkinos

Ο καρκίνος στέρησε από την Apple τον πιο επιτυχημένο manager του κόσμου. Ποιος ο νέος manager;


रीड more
Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/08/steve-jobs-apple-karkinos/#ixzz1W2YY39V4
.................................................................

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Κάνουν "πάρτυ" οι τραπεζίτες με τα δικά μας λεφτα. Δείτε τι μισθούς παίρνουν. Θα τρελαθείτε!!!

Την ώρα που οδηγούν τον Ελληνικό λαό σε εξαθλίωση αυτοί τρώνε με χρυσά κουτάλια, πιρούνια, μαχαίρια, πιάτα και ότι άλλο θέλετε. Και να φανταστεί κανείς ότι το έργο που προσφέρουν είναι...
ΜΗΔΕΝ! Οι Ελληνικές τράπεζες δεν μπορούν να σταθούν μόνες τους. Μέσα σε 3 χρόνια έχουν πάρει πάνω από 110 δισ.ευρώ ενισχύσεις.

Έτσι γίνομαι και εγώ τραπεζίτης। Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία στοιχεία που κυκλοφορούν (και αν δεν είναι έτσι "ιδού πεδίο δόξης λαμπρό" για την Εθνική Τράπεζα να το διαψεύσει) οι κύριοι αυτοί παίρνουν όσα θα έπαιρναν τουλάχιστον 20.000 άνεργοι .


Ας τους πάρουμε έναν- έναν με τη σειρά...

morehttp://www.eglimatikotita.gr/2011/08/blog-post_8139.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+http%2Feglimatikotitablogspotcom+%28%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%9B%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A4%CE%97%CE%A4%CE%91%२९
.......................................................................................

Η σερβική γλώσσα φέρνει πρόωρες εκλογές στο Μαυροβούνιο


Τη θέση ότι οι πρόωρες εκλογές αποτελούν τη μοναδική λύση για το Μαυροβούνιο, καθώς δεν διαφαίνεται συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την χρήση της σερβικής γλώσσας στο εκπαιδευτικό σύστημα, διατύπωσε ο πρωθυπουργός Ίγκορ Λούκσιτς...

Τα παραπάνω δήλωσε ο κ. Λούκσιτς, στη διάρκεια συνάντησής του με εκπροσώπους της αντιπολίτευσης, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα Νταν της Ποντγκόριτσα.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο κ. Λούκσιτς εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μετά το πέρας της συνάντησης, στην οποία οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης διαφώνησαν με την πρόταση του πρωθυπουργού για διεξαγωγή των μαθημάτων και διαλέξεων κατά 80% στη μαυροβουνιακή γλώσσα και κατά 20% σε άλλες γλώσσες.

Η αντιπολίτευση ζητεί από τον κ. Λούκσιτς να τηρήσει τους όρους της συμφωνίας, στην οποία είχαν καταλήξει οι δύο πλευρές κατά την πρώτη τους συνάντηση και η οποία προβλέπει τη διεξαγωγή υποχρεωτικών μαθημάτων στη σερβική, επιπροσθέτως των μαθημάτων στη μαυροβουνιακή.


paraskhnio.गर
..................................................

Πόσοι μετανάστες επιδοτούνται κάθε χρόνο από τον ΟΑΕΔ;







... και κοστίζουν στο Ελληνικό κράτος και τους Έλληνες φορολογούμενους 180 εκ. ευρώ;

30.000!!!!, σύμφωνα με τα στοιχεία ερώτησης του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κυριάκου Βελόπουλου...


http://paspartoy.blogspot.com/2011/08/blog-post_220.html
......................................................

Ανέκδοτο - 3 Γέροι στο γηροκομείο


Τρεις γέροι κάθονται στη βεράντα του γηροκομείου.



-Φίλοι μου, λέει ο πρώτος, έχω σοβαρό πρόβλημα. Είμαι εβδομήντα χρονών. Κάθε πρωί ξυπνάω ακριβώς στις 7, πηγαίνω στην τουαλέτα και προσπαθώ να ουρήσω. Προσπαθώ ώρες ολόκληρες αλλά τίποτε. Μού 'δωσαν φάρμακα, κάνω ασκήσεις αλλά αποτέλεσμα μηδέν.
-Και το θεωρείς σοβαρό το πρόβλημά σου; λέει ο δεύτερος. Εγώ είμαι ογδόντα χρονών. Ξυπνά κάθε μέρα ακριβώς στις 8 το πρωί και μέχρι που να ξανακοιμηθώ το βράδυ, προσπαθώ να ενεργηθώ. Έχω στουμπώσει. Δε γίνεται τίποτε.
-Μάγκες, λέει ο τρίτος, εγώ είμαι ενενήντα। Ουρώ κάθε πρωί ακριβώς στις 7, ενεργούμαι ακριβώς στις 8 και ξυπνάω ακριβώς στις 9!!!

http://hobbystas.blogspot.com/2011/08/3_24.html
..............................................................

Σήμερα EZEL ANT1-επεισόδιο 50


EZEL ANT1 ΕΖΕΛ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 50
Δείτε ΕΔΩ σε video τα επεισόδια της δημοφιλής σειράς του ANT1
http://www.antenna.gr/webtv/ezel/

Tο καινούργιο σχέδιο του Τζεγκίζ είναι να χωρίσει τον Αλί και τον Εζέλ. Ο Γιουσούφ και ο Τζεγκίζ μιλούν σ’έναν παλιό φίλο ........


του Ραμίζ με το όνομα Νεσίπ και προσπαθούν να τον πείσουν να συμφωνήσει με τον Αλί κι όχι με τον Εζέλ। Πράγματι, όταν ο Νεσίπ προσπαθεί να συμπεριλάβει τον Αλί στη διαχείριση, ο Εζέλ αισθάνεται άβολα και αρχίζει να καβγαδίζει με τον Αλί. Ο Κενάν ανησυχεί μήπως η Εσάν μάθει την αλήθεια για εκείνον.

perisshttp://cobra-argos.blogspot.com/2011/08/ezel-ant1-50.html
.......................................................................................

Επεισόδια στο Βόλο, καταστροφές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον 25 τραυματίες(VIDEO)


Χθες το απόγευμα, φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου συνέρρεαν στο κέντρο. Άλλοι κατευθύνθηκαν προς το Πανθεσσαλικό, άλλοι προς το σύνδεσμο των Austrian Boys στην οδό Αγίου Δημητρίου και άλλοι προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, εκεί κάποιοι θερμόαιμοι έκαψαν μία σημαία της παράταξης, αλλά και τις κομματικές τους ταυτότητες. Τελικά αποφασίστηκε να μαζευτούν οι οπαδοί έξω από τα γραφεία του συνδέσμου και να πραγματοποιήσουν πορεία προς το κέντρο.
Όταν έφτασαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ,
http://aetoshal.blogspot.com/2011/08/25-video.html
..................................................

Στη δημοσιότητα τo πρόγραμμα των διακοπών του πρωθυπουργού !!!


Πριν λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της συνέχειας των διακοπών του πρωθυπουργού κ . Γ . Παπανδρέου για τις επόμενες βδομάδες:
ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Γούβες Χανίων, κανό,ιστιοπλοΐα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Χάνια Πηλίου, κατάβαση με ποδήλατο διαδρομή Μακρυνίτσα - Χορευτό, θαλάσσιο ποδήλατο


ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ελαφόνησος - Συνάντηση με περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη, ομιλία σε στρατόπεδο γυμνιστών με τίτλο...


"Δεν κυβερνάς, που δεν κυβερνάς , δεν πας για διακοπές;"

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ρεπό διακοπών - Επιστροφή Αθήνα , επίσκεψη σε Μέγαρο Μαξίμου

ΤΡΙΤΗ 30 - ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Σέριφος - δεύτερο μέρος διακοπών στο νησί

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Στείρι Βοιωτίας , γιά τη θρησκευτική πανήγυρη Οσίου Συμεώνος , μπάνιο Άσπρα Σπίτια, Αντίκυρα, Ιτέα, Γαλαξίδι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Σκιάθος, δεύτερο μέρος διακοπών στο νησί, κυβερνητική δραστηριότητα, - εγκαίνια ταβέρνας « Μαρουσώ » - Δείπνο με αστακομακαρονάδα και λιτό σούσι - . Ένδυμα επίσημο , μαγιό - εύρεση αυθόρμητων πελατών χειροκροτητών .Ομιλία για την απόσυρση του ΦΠΑ 23%, πυροτεχνήματα, κανό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΈΩΣ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ζάκυνθος , παιχνίδι στην παραλία με τις καρέτα - καρέτα , ομιλία για την πράσινη ανάπτυξη και τις γλάστρες στην παραλία του Ιονίου , μπάνιο μέχρι 3000 μέτρα από την ακτή , κανό, τηλεφώνημα μεσοπέλαγα με Μέρκελ. κανό στα βράχια, Λιμενικό, διάσωση μπαντάνας.

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ρεπό διακοπών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Μαγιό βρακιά και κανό στη βαλίτσα για αναχώρηση Θεσσαλονίκη .

ΣΑΒΒΑΤΟ 10ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Μάδημα μαργαρίτας αν θα εκφωνήσει τελικά λόγο. Εκφωνείται. Επίσημη ομιλία σε εξέδρα σε χώρο της παραλίας της πόλης , επίσημο ένδυμα υπουργών και δημοσιογράφων μαγιό και βερμούδα , Βερμούδες Νήσοι, επιστροφή με το προεδρικό αεροπλάνο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην Θεσσαλονίκη . Γίνεται Χαλκιδική . Βουτιές στο τέλος από πρωθυπουργό και δημοσιογράφους . Βούλιαγμα Βενιζέλου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Σύρο , Τήνο , Μύκονο , Κατάπολα , Αιγιάλη

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/o_24.html
..................................................

Συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ



Συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο και πορεία προς τη Βουλή κατά του υπό ψήφιση νομοσχεδίου για τις αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι.

Το συλλαλητήριο προγραμματίζεται για τις 12:00 μ.μ. στα Προπύλαια, με πρωτοβουλία των ομοσπονδιών των καθηγητών (ΟΛΜΕ), των δασκάλων (ΔΟΕ), των πανεπιστημιακών (Συλλόγων ΔΕΠ) και των ειδικού και εργαστηριακού διδακτικoύ προσωπικoύ των ΑΕΙ (ΠΟΣΕΕΔΙΠ)।

http://www.triklopodia.com/2011/08/syllalitirio-kata-tou-nomoschediou-gia.html
...........................................................................................

Χρυσό μετάλλιο στα Μπότσια η Ελλάδα


Ικανοποιημένος από τους αθλητές του εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ΒC3, Γιώργος Τζίμας
Ανεπανάληπτη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπότσια που φιλοξενείται στο Μπέλφαστ.
Η ομάδα BC3 αποτελούμενη από τον
ασημένιο Παραολυμπιονίκη του Πεκίνου, Γρηγόρη Πολυχρονίδη και τους Νίκο Πανανό και Μαρία-Ελένη Κορδαλή, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των ζευγαριών, πετυχαίνοντας το απόλυτο με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα μπότσια φτάνει στην κορυφή μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης, γεγονός που καταδεικνύει την ανοδική πορεία του αθλήματος στη χώρα μας, η οποία πλέον βάζει υποψηφιότητα και για ένα μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, αφού θα μπει επικεφαλής ομίλου।

रीड morehttp://geiasoy.blogspot.com/2011/08/blog-post_24.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Geiasoy+%28GEIASOY%२९
................................................

Αναζητούνται τρεις ταραξίες στον Βόλο Αποκλειστικές φωτογραφίες


Αναζητούνται τρεις ταραξίες στον Βόλο

Δικογραφίες και συλλήψεις για τα επεισόδια - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Από τις αστυνομικές δυνάμεις στο Βόλο σχηματίστηκαν 18 δικογραφίες σε βάρος νεαρών για επιθέσεις, εμπρησμούς και ζημιές σε τράπεζες και κάδους καθώς και άλλα έκτροπα.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται 15 άτομα, ενώ ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τρία ακόμη άτομα τα οποία έχουν αναγνωριστεί και τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά.


readhttp://skopelos-news.blogspot.com/2011/08/blog-post_9555.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Skopelosnews+(SKOPELOSNEWS
.....................................................

Official Ottawa Greek Festival (GreekFest) Flash Mob


Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

24.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών




«Πράσινο φως» στις προσλήψεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από τους φορείς του Δημοσίου, προκειμένου να καλυφθούν, κυρίως οι ανάγκες της νέας σχολικής χρονιάς , έδωσε το Υπουργικό Συμβούλιο.


Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα η πρόσληψη του εξής προσωπικού:

- 1।300 άτομα (εκπαιδευτικού προσωπικού) σε θέσεις επιστημονικών συνεργατών, εργαστηριακών συνεργατών και εκπαιδευτικών ειδικών μαθημάτων , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό), για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 (11.700 ανθρωπομήνες) στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας (Τ.Ε.Ι.) και την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.)

http://topeiraxtiri.blogspot.com/2011/08/24000.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FBoIcR+%28.%29
............................................................

ΕΧΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ:



Το κίνημα των δανειοληπτών τώρα δικαιώνεται

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΟΦΕΙΛΕΤΗ
Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον σε όλη τη χώρα οι δικαστικές αποφάσεις που, εν είδει σύγχρονης σεισάχθειας, δικαιώνουν υπερχρεωμένους πολίτες και υποχρεώνουν τις τράπεζες να διαγράψουν ακόμη και το 50% των απαιτήσεών τους από δάνεια και κάρτες και να μειώσουν κατακόρυφα τις δόσεις των οφειλετών.



.............................................................................................................

"Lost - Final" ! Ο τελευταίος συναρπαστικός κύκλος έρχεται στην ΝΕΤ...


Γεμάτος μυστήριο, σασπένς και ανατροπές είναι πλημμυρισμένος και ο έκτος κύκλος επεισοδίων του "Lost" ! Ενας κύκλος επεισοδίων κατά την διάρκεια του οποίου οι δημιουργοί της σειράς υπόσχονται να μας δώσουν απαντήσεις σε όλα εκείνα τα βασανιστικά ερωτηματικά που έχουν βάλει στην τηλεοπτική ζωή μας, εδώ και πέντε χρόνια !

सी मोरे
http://www.tlife.gr/Article/FN/0-40-20745.html
............................................................................................

Ο χλιδάτος γάμος της K. Kardashian! Δες φωτογραφίες!


Η γοητευτική τηλεπερσόνα, Kim Kardashian και ο 26χρονος εκλεκτός της καρδιάς της και σταρ του NBA, Kris Humphries, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και το φως της δημοσιότητας είδαν αποκλειστικά από το Eonline.com, οι πρώτες φωτογραφίες από την γαμήλια τελετή.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Montecito της Καλιφόρνια, κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα και όπως η Kim είχε δηλώσει σε ραδιοφωνική της συνέντευξη λίγες ώρες πριν το μυστήριο, αυτό που οι καλεσμένοι της θέλει να θυμούνται περισσότερο από τον γάμο, είναι το νυφικό!

Ας δούμε τις πρώτες φωτογραφίες που κοινοποίησε το Eonline με τη νύφη και τον γαμπρό!

Λίγο πριν το μεγάλο γεγονός...

http://www.tlife.gr/Article/news-kim/0-9-20685.html
.................................................................................

Σήμερα EZEL ANT1-επεισόδιο 49


EZEL ANT1 ΕΖΕΛ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 49
Δείτε ΕΔΩ σε video τα επεισόδια της δημοφιλής σειράς του ANT1
http://www.antenna.gr/webtv/ezel/

Ο Εζέλ συναντιέται με τον Τζεγκίζ και τον Γιουσούφ και μιλούν για πωλήσεις όπλων. Ο Γιουσούφ ενοχλείται γιατί ο Εζέλ ..........


του χαλάει τα σχέδια। Ο Ραμίζ μαζεύει τους φίλους του από τα παλιά στο δωμάτιό του και τους ζητάει ν’ασκήσουν πίεση στον Γιουσούφ. Η Εσάν λέει στον Τζεγκίζ ότι ο Εζέλ σκότωσε τον πατέρα της. Του λέει ακόμα ότι ο Σερντάρ της αποκάλυψε πως το φόνο στο καζίνο τον είχε οργανώσει ο Τζεγκίζ. Στην πραγματικότητα ο Σερντάρ είναι τραυματισμένος, αλλά ζωντανός. Ο Εζέλ μαθαίνει ότι ο Σερντάρ ζει και κατηγορεί την Εσάν ότι ήταν συνεργός του πατέρα της. Ο Σερντάρ ζητάει τη βοήθεια του Τζεγκίζ, εκείνος όμως βάζει τον Τεμούζ να τον σκοτώσει.Ενώ ο Εζέλ ζητά από τον Τεφό να βρει πληροφορίες για την Μπαντέ, κι εκείνη ρωτάει τη Σεμπνέμ τα πάντα γι’ αυτόν. Ο Τεφό απογοητεύεται για άλλη μια φορά όταν μαθαίνει ότι η Σεμπνέμ μίλησε πάλι στον Τζεγκίζ. Ο Αλί δεν θέλει να πληγωθεί ξανά κι έτσι μένει μακριά από την Αζάντ…

http://cobra-argos.blogspot.com/2011/08/ezel-ant1-49.html
..........................................................

Ο χλιδάτος γάμος του βουλευτή Παρασύρη με κουμπάρο τον Μόσιαλο!






Ο βουλευτής Ηρακλείου, Φραγκίσκος Παρασύρης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Ήρα Ζωγραφάκη. Δες φωτογραφίες

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου, Φραγκίσκος Παρασύρης την αγαπημένη του Ήρα Ζωγραφάκη σε ένα λαμπερό γάμο που άφησε εποχή। Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα, ο βουλευτής έκανε ένα πολυτελέστατο γάμο. Κουμπάρος τους ήταν Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλ


पैर.........http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=92517&catid=१०
..........................................................

5,9 Ρίχτερ ταρακούνησαν Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη – Εκκενώθηκε το Πεντάγωνο

Στιγμές πανικού στην ανατολική πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών εξαιτίας σεισμικής δόνησης 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στη Βιρτζίνια, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ। Φιλαδέλφεια, Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Πενσιλβάνια και Μάρθας Βίνεγιαρντ (όπου κάνει διακοπές ο Μπαράκ Ομπάμα με την οικογένειά του) «ένιωσαν» το σεισμό.

periss

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=92518&catid=7&la=1
............................................

Αύξηση θητείας τον Νοέμβριο


Τον προσεχή Νοέμβριο ή το αργότερο με την πρώτη σειρά του 2012, τοποθετείται η αύξηση της θητείας στον Στρατό Ξηράς, από 9 σε 12 μήνες. Βασική αιτία το τεράστιο δημοσιονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και το οποίο μπλόκαρε τις [...]

[ Διαβάστε τη συνέχεια → ]


Πηγή: http://skathari.net/#ixzz1Vsd75XNg
.............................................................

Κερδίζετε τρία χρόνια ζωής με 15 λεπτά καθημερινή άσκηση

Αν αφιερώσετε ένα τέταρτο από την ημέρα σας, δηλαδή μιάμιση ώρα την εβδομάδα, στη σωματική άσκηση (π.χ. γρήγορο βάδισμα ) μπορείτε να κερδίσετε κατά μέσο όρο τρία χρόνια ζωής, μειώνοντας τον κίνδυνο θανάτου κατά 14% σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα, του Εθνικού Ινστιτούτου Ερευνών Υγείας της Ταϊβάν.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι επιστήμονες, οι οποίοι παρακολούθησαν πάνω από 416।000 άτομα επί 13 χρόνια, αναλύοντας στην πορεία την κατάσταση της υγείας τους σε σχέση με το επίπεδο φυσικής δραστηριότητας και λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η ηλικία, το βάρος, το φύλο και το ιατρικό ιστορικό.


http://www.newsbomb.gr/ygeia/story/73559/kerdizete-tria-chronia-zwhs-me-15-lepta-kathhmerinh-askhsh
............................................

Όταν περνάει το ερωτικό πάθος.....

Όταν περνάει το ερωτικό πάθος.....



Είμαστε με την κοπέλα μου σε σχέση 3 χρόνια και ενώ στην αρχή ήμουν πολύ ερωτευμένος, τελευταία δεν με ελκύει ερωτικά.
Έχει παχύνει, δεν περιποιείται τον εαυτό της και η σχέση μας έχει ρουτινιάσει. Αποφεύγω να κάνω έρωτα μαζί της αλλά μέσα μου νιώθω ενοχές. Πρέπει να χωρίσω;

Όλες οι σχέσεις περνάνε μία καμπή, ιδιαίτερα αφού περάσει ένα χρονικό διάστημα μετά από το οποίο αναπόφευκτα ελαττώνεται το αρχικό πηγαίο ερωτικό πάθος. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η κατάσταση που βιώνετε είναι μη αναστρέψιμη.

Η όλη μαγεία μίας μακροχρόνιας σχέσης έγκειται στην δύναμή της να προσπερνάει και να θεραπεύει τα οποία εμπόδια ή ματαιώσεις την απειλούν και να βγαίνει ενδυναμωμένη μέσα από αυτά. Ο έρωτας μπορεί να είναι δυνατότερος αν διανύσετε μαζί και όχι χωριστά αυτήν την παθητική περίοδο και καταφέρετε να αναβιώσετε τα πρώιμα συναισθήματα και επιθυμίες που είχατε όταν γνωριστήκατε.

Για να το επιτύχετε αυτό όμως θα πρέπει πρώτον να απαλλαγείτε από τις ενοχές που σας στοιχειώνουν, δεύτερον να θέλετε να προσπαθήσετε και τρίτον να πιστεύετε ότι οι θετικές αλλαγές είναι εφικτές. Μπορείτε να μιλήσετε στην σύντροφό σας για το πώς νιώθετε χωρίς να την κάνετε να νιώσει απορριπτέα, αντίθετα να την βάλετε σύμμαχο στην προσπάθεια και να της εξηγήσετε ότι περιμένετε και από εκείνη να σας δείξει ότι σας επιθυμεί.

Το ότι έχει πάρει κιλά ή έχει εγκαταλείψει τον εαυτό της μπορεί να υποκρύπτει ότι και η ίδια έχει παραιτηθεί από την σχέση, και αυτό με την σειρά του ενισχύει τη δική σας αμφιθυμία. Μία σχέση οφείλουν να την διανθίζουν και τα δύο εμπλεκόμενα πρόσωπα.



Πηγη:
madata.gr
http://lamogio24.blogspot.com/2011/08/blog-post_245.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Lamogio24+%28lamogio24%29
..............................................

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Πως να καθαρίσετε τα άλατα

Πως να καθαρίσετε τα άλατα

θα χρειαστείτε: μονάχα ένα λεμόνι και λίγο νερό.

Την έκφραση «με πέταξε σαν στυμμένη λεμονόκουπα» την ξέρετε.

Τις στυμμένες λεμονόκουπες που γεμίζουν τον κάλαθο των αχρήστων σας αφού τις ξεζουμίσετε από τον ζωμό τους, επίσης.

Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι πως αυτές ακριβώς οι -φαινομενικά άχρηστες- φλούδες του λεμονιού μπορούν να γίνουν ο καλύτερός σας σύμμαχος για να απαλλαγείτε από τα αντιαισθητικά άλατα που πάνε και στέκονται άκομψα στο νεροχύτη, το νιπτήρα, τις βρύσες και όλες τις άλλες επιφάνειες που συναντιούνται με το νερό.

Τρίψτε τα σημεία με μια στυμμένη λεμονόκουπα, ξεπλύνετε έπειτα με λίγο νερό και θα διαπιστώσετε πως τα άλατα θα εξαφανιστούν και ως έξτρα μπόνους θα κερδίσετε και τη μοσχομυριστή ευωδιά του λεμονιού।

http://www.queen.gr/SPITI/HOW-TO/item/24048-Pws-na-katharisete-ta-alata

.........................................................................................


Παγωμένο γλύκισμα καρπουζιού

Παγωμένο γλύκισμα καρπουζιού


Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε κάποιο γλυκό με βάση το καρπούζι; Δοκιμάστε αυτό το υπέροχο γλύκισμα και συνδυάστε το μαζί με τυρί μασκαρπόνε.

Υλικά
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι νερό
1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
3 φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε κύβους χωρίς κουκούτσια
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένη μαύρη σοκολάτα

Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα, ρίξτε τη ζάχαρη και το νερό και αφήστε τα να πάρουν βράση ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Απομακρύνετε από την κουζίνα και αφήστε το μείγμα να κρυώσει τελείως.
2. Λιώστε το καρπούζι σε ένα μπολ και αφαιρέστε τυχόν σπόρους.
3. Μετρήστε 2 φλιτζάνια καρπουζιού και ανακατέψτε τα μαζί με το μέλι και το κρύο σιρόπι ζάχαρης με ένα σύρμα ανάδευσης.
4. Τοποθετείστε τα σε ένα δοχείο της επιλογής σας και παγώστε για περίπου μία ώρα, μέχρι το μείγμα να αρχίσει να παγώνει γύρω από τις άκρες. Αφαιρέστε από τον καταψύκτη και κτύπησε καλά στο μίξερ. Επιστρέψτε το μείγμα στην κατάψυξη.
5. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για τρεις ακόμη φορές κάθε 30 λεπτά, μέχρι το μείγμα να γίνει πολύ παγωμένο και ομοιογενές, σαν παγωμένος πουρές.
6। Σερβίρετε σε ένα μπολ και πασπαλίστε με τριμμένη σοκολάτα.

http://www.queen.gr/MAGEIRIKH/KATI-GLYKO/item/24253-Pagwmeno-glykisma-karpoyzioy

..........................................................




Το ανέκδοτο της ημέρας!

Ταξίδευε κάποιος με ένα Zastava Yugo στην εθνική και κάποια στιγμή του μένει τελείως. Εκείνη την ώρα περνούσε κάποιος με μια BMW και βλέπει την όλη κατάσταση.
-Φίλε μου μπορώ να σε τραβήξω μέχρι την επόμενη πόλη. Θα σε δέσω με ένα σχοινί, εσύ μπες στο δικό σου και άμα τρέχω ή κάτι δεν πάει καλά κόρναρε μου.
Δένουν τα δυο αυτοκίνητα και ξεκινάνε....
Η BMW να πηγαίνει το πολύ με σαράντα χιλιόμετρα και ο άλλος από πίσω να είναι αραχτός με το τσιγάρο, χαζεύει το τοπίο.
Κάποια στιγμή δίπλα στην BMW έρχεται ένας με μια Mercedes και κάνει στον οδηγό της BMW:
-Χαιρετώ το χελωνάκι της εθνικής, και το σανιδώνει.
Τα παίρνει στο κρανίο ο οδηγός της BMW και καρφώνει το πόδι του στο γκάζι. Τελικά καταλήγουν τα δυο αυτοκίνητα να κάνουν άγρια κόντρα, τρέχοντας γύρω στα διακοσαπενήντα χιλιόμετρα την ώρα. Ο άλλος από πίσω να κορνάρει απεγνωσμένα αλλά ο οδηγός της BMW είναι τόσο απορροφημένος με την κόντρα που τον έχει ξεχάσει τελείως.
Πιο κάτω είναι ένα περιπολικό της τροχαίας, βλέπει να περνούν, σαν σίφουνες τα τρία αυτοκίνητα και τρέχει να δώσει αναφορά στον ασύρματο.
-Εδώ περιπολικό 386, μόλις είδα κάτι τελείως τρελό.
-Τι πράγμα εννοείς;
-Μόλις πέρασαν μια BMW και μια Mercedes τρέχοντας με 250 χιλιόμετρα.
-Και που το παράξενο, τον ρωτάνε από τον ασύρματο.
-Από πίσω σε απόσταση ενός μέτρου έτρεχε και ένα Zastava yugo με 250 χιλιόμετρα και κόρναρε, κιόλας, για να προσπεράσει!!!

http://autocarnet.blogspot.com/2011/08/blog-post_2692.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+AutocarnetBlog+%28autocarnet+blog%29
............................................................................