Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

2 εκατομμύρια επισκέψεις για το www.autocarnet.gr!


"...Το νέο autocarnet logo μπορείτε να το δείτε στην κορυφή της σελίδας και στην συνημμένη εικόνα που δημιουργήσαμε για τα 2 εκατ. pv του Blog.. Η ονειρική...Mustang δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα γούστα του δημιουργού και Blogger Angel!"


2,5 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του μεγαλύτερης επισκεψιμότητας αυτοκινητιστικού Blogspot blog και περισσότερες από πραγματικές (χωρίς ρομποτάκια, xrunners, page reloads και άλλες τεχνικές που είμαστε σε θέση να γωνρίζουμε) 2.000.000 αναγνώσεις σελίδων (pageviews) μέσα στο δεδομένο χρονικό διάστημα καθώς και η άριστη παγκόσμια κατάταξή μας βάσει της ...
μηχανής μέτρησης επισκεψιμότητας alexa.com είναι μερικά από τα μετρήσιμα μεγέθη της τεράστιας επιτυχίας του autocarnet blog. Αυτό, όμως, που πραγματικά δεν μετριέται με αριθμούς είναι η αγάπη σας για το autocarnet την οποία και λαμβάνουμε μέσα από την καθημερινή σας επικοινωνία μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των social networks και των σχολίων στα Posts!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη να είμαστε παρόντες στην ποικίλη ενημέρωσή σας με συνεχή αρθρογραφία και δημοσίευση επίκαιρων ειδήσεων από τον χώρο του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επίσης ειδικά θέματα με χιούμορ, ανέκδοτα, γυναίκες, babes κλπ..δεν θα ξεφύγουν από την προσοχή μας! Keep reading!


ανοιξη CONGRATULATIONSSSS..

http://autocarnet.blogspot.com/2011/03/2-wwwautocarnetgr.html
....................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: