Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Νάντια Μπράουν ... Η Πρώτη Κύπρια Πορνοστάρ...!

Η Νάντια έχει κάνει την επιλογή της, θέλει να είναι η πρώτη porn star που γυρίζει τις ταινίες της στην Κύπρο. Το όνομα της είναι το καλλιτεχνικό της. Είναι sex maniac, παραδέχεται και για αυτό ..
αποφάσισε να το κάνει επάγγελμα της αφού πάει καιρός που βρίσκεται με αρκετούς Κύπριους και όχι μόνο που τους βγάζει από τη ρουτίνα τους. Πελάτες της, επιχειρηματίες, κάποιοι πολιτικοί και διάφοροι άλλοι πολίτες. Η Νάντια, να αναφέρουμε, είναι μόλις 23 χρόνων και παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο "Περιοδικό" και την δημοσιογράφο Μαρίνα Αβραάμ.

«Οι περισσότεροι Κύπριοι απατούν τις γυναίκες τους, απλά κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους. Μου έχουν τύχει πολλές περιπτώσεις με οικογενειάρχες, μπορώ να σου τις περιγράψω..» η Νάντια δεν σταματά πουθενά, θέλει να πει πολλά. «Δεν θέλω να βγει προς τα έξω ως άλλη μια μίζερη ιστορία. Έχω μανία με το σεξ, για αυτό το κάνω. Από πριν, με τον αρραβωνιαστικό μου κάναμε ανταλλαγές συντρόφων με άλλους Κύπριους ή βρισκόμασταν και όλοι μαζί. Αποφασίσαμε... να το κάνουμε επάγγελμα, να αρχίσω να γυρίζω και τις ταινίες μου. Χάσαμε κάποιους από τους φίλους μας για αυτή μας την κίνηση».Η Νάντια Brown και ο Νίκος κάθονται απέναντι μου ένα απόγευμα που ήρθαν στο γραφείο για την προγραμματισμένη μας συνέντευξη.

Βγαίνουν από το ασανσέρ και προχωρούν προς το γραφείο. Ευπαρουσίαστοι και οι δυο και καθόλου προκλητικοί. Τα ρούχα και το στυλ τους όπως και στον κάθε ένα που είναι πάνω κάτω στην ίδια ηλικία μαζί τους. Κάθονται στο γραφείο και περιμένουν να αρχίσουμε τη συνέντευξη. Λίγο πριν αρχίσει το κασετοφωνάκι να καταγράφει τη συνομιλία μας, ο Νίκος μου λέει: «Μόνο η μητέρα μου νομίζω δεν γνωρίζει αυτό που κάνουμε. Όλοι οι άλλοι γνωρίζουν για εμάς».

Read more: http://katinatv.blogspot.com/2011/02/blog-post_5834.html#ixzz1FILMuuWQ
.................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: