Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

Αυξάνονται δραματικά οι εκτρώσεις

Εν καιρώ οικονομικής κρίσης, ακόμα και η ιδέα να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο μοιάζει απίστευτα δύσκολη, ως και ακατόρθωτη. Τα στατιστικά στοιχεία επιβεβαιώνουν αυτόν τον ισχυρισμό, αφού το τελευταίο έτος καταγράφεται μείωση 20% στον αριθμό των εξωσωματικών γονιμοποιήσεων. Παράλληλα εξαιρετικά μεγάλη είναι η αύξηση και στον αριθμό των εκτρώσεων, καθώς αγγίζει το 25%.


Ειδικότερα, στο μαιευτήριο “Ιασώ” ο αριθμός των γυναικών που έχουν υποβληθεί από την αρχή του έτους σε τεχνητή διακοπή κύησης εμφανίζεται αυξημένος κατά 25%-30% σε σύγκριση με εκείνον του περασμένου έτους.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” οι ειδικοί επισημαίνουν ότι αν συνεχιστούν με αυτό το ρυθμό οι διακοπές της κύησης, τότε ο ετήσιος απολογισμός θα είναι δραματικός, καθώς η αύξηση της τάξεως του 30% μεταφράζεται σε 24.000 περισσότερες εκτρώσεις για το 2011.


cosmo.gr
http://eisodos17.blogspot.com/2011/04/blog-post_9796.html
....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: