Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΓΚΑΦΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ! (Από το ρέψιμο του Τσίπρα, μέχρι τα ωραία οπίσθια της Έλενας Ράπτη)!

http://1.bp.blogspot.com/-Jf4-0v-i2yM/Tbw3jAWiL7I/AAAAAAAAOuw/TDIDbqQy_mA/s1600/NOMOI_474_355.jpg

Πρόσφατα είδαμε όλοι τον Τσέχο πρόεδρο που βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στη Χιλή να χώνει το στιλό στην τσέπη του, κάνοντας τον αδιάφορο, σοκάροντας τους παρευρισκόμενους και όσους παρακολουθούσαν το βίντεο μια και τον `συνέλαβε`η κάμερα της κρατικής τηλεόρασης της Χιλής.

Και φυσικά οι συνεργάτες του προσπάθησαν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, με δικαιολογίες του τύπου `ήταν δώρο` ή ότι το `δανείστηκε`, ωστόσο η ίδια η εικόνα μιλάει από μόνη της και Τσέχοι πολίτες ξεμπρόστιασαν τον πρόεδρό τους χαρακτηρίζοντάς τον κλεπτομανή.
Δεν είναι ο μοναδικός φυσικά που έχει τέτοιες τάσεις.

Οι Έλληνες πολιτικοί ξεπερνούν σε φαντασία και ευρηματικότητα τους ξένους.

Κάθε φορά που ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής βρισκόταν σε επίσημο δείπνο στο εξωτερικό, τα ψωμάκια, τα βουτυράκια καθώς κι άλλα ορεκτικά εξαφανίζονταν από το τραπέζι προτού καθίσουν οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί στο τραπέζι τους.

Όταν παραδόθηκαν κάποιες νέες γραμμές του ΜΕΤΡΟ και πήγε να τις εγκαινιάσει ο Κώστας Καραμανλής χρειάστηκαν πέντε απόπειρες για να πατήσει τα σωστά κουμπάκια on-off. Πληροφορίες λένε πως ακόμα τα ψάχνει...

Στο Ελληνικό κοινοβούλιο η κάμερα είναι αμείλικτη και αποκαλύπτει βουλευτές να να κοιμούνται ενώ συνάδελφοί τους αγορεύουν.

Βουλευτές ξύνονται ακόμη και σε σημεία που θα απαιτούσαν ειδική σήμανση `Χ` και κάνουν ανασκαφές διαρκείας στη μύτη τους.

Πρόσφατα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ρεύτηκε την ώρα που μιλούσε, ενώ μια βουλευτής και πάλι του ΣΥΡΙΖΑ, μπερδεύτηκε και διάβασε την ίδια σελίδα δύο φορές.

Η βουλευτίνα του ΛΑΟΣ Ουρανία Παπανδρέου έχει πιαστεί πολλές φορές να αλλάζει θέση ώστε να την παίρνει η κάμερα της Βουλής, ενώ πριν από λίγες ημέρες 4 βουλευτές του ΛΑΟΣ, ανάμεσά τους και ο Άδωνις Γεωργιάδης, πιάστηκαν στα πράσα να χαζεύουν τα οπίσθια της Έλενας Ράπτη!

Αξέχαστο παραμένει το σκηνικό με τον Αντώνη Σαμαρά σε κοπή της πίτας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ο οποίος πήρε φανερά το φλουρί και το έβαλε στο κομμάτι της γυναίκας του.

Στο ίδιο ατόπημα υπέπεσε και ο Φώτης Κουβέλης μετά την ίδρυση του νέου κόμματος, ανακοινώνοντας στους παρευρισκομένους πως το φλουρί πήγε στο κόμμα(ως δια μαγείας).
http://xanthi-blogs.blogspot.com/2011/04/blog-post_8704.html
.................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: