Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Οι ιερόδουλες πήγαν στον Μπουτάρη μόνο που ...δεν τον γνώριζαν !Επίσκεψη στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν οι ιερόδουλες της πόλης, προκειμένου να συναντηθούν με τον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, για να του εκθέσουν το πρόβλημα τους.
Οι ιερόδουλες έχουν και στο παρελθόν πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας καθώς έχουν παγώσει οι άδειες λειτουργίας οίκων ανοχής στην περιοχή του Βαρδάρη και 10 από τους οίκους που λειτουργούσαν σφραγίστηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Όμως, όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι κοπέλες δεν ήξεραν ποιός είναι ο Γιάννης Μπουτάρης με αποτέλεσμα εκείνος να κινείται ανάμεσα τους και αυτές να τον αναζητούν. Τελικά η Πρόεδρος της Ένωσης των ιερόδουλων είχε συνάντηση με το Δήμαρχο ο οποίος σύμφωνα με το δικηγόρο τους υποσχέθηκε να γίνει αναφορά για το θέμα τους στο δημοτικό συμβούλιο μέχρι τις 8 Απριλίου.
Σε παλιότερη συνάντηση που είχε με ιερόδουλες ο Γιάννης Μπουτάρης, είχε εκφράσει την πρόθεση του να δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη μια «Γειτονιά του Έρωτα» στα πρότυπα του Άμστερνταμ.http://me-aresei.blogspot.com/2011/03/blog-post_4208.html

.......................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: