Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Τι τις ήθελες τις μπύρες αδερφέ;




Ένα βίντεο από το σύστημα παρακολούθησης ενός καταστήματος στη Λέικ Γουέιλ της Φλόριντα δείχνει μία από τις χειρότερες ληστείες. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο ύποπτος τρέχει για να διαφύγει με ένα αυτοκίνητο που τον περιμένει κρατώντας μία κάσα από μπύρες όταν του πέφτει το "πανέμορφο" χαλαρό παντελόνι του (vid)


Και ενώ ο κλέφτης τρέχει το παντελόνι του πέφτει μέχρι τα γόνατα με αποτέλεσμα να χάσει τον βηματισμό του και να πέσει στο έδαφος. Το πέσιμο του πρέπει να ήταν πολύ οδυνηρό αφού έπεσε με το στομάχι κρατώντας τις μπύρες, οι οποίες του γλίστρησαν από τα χέρια και γέμισε το έδαφος από μπουκάλια.
Σοκαρισμένος ο ληστής στάθηκε στα πόδια του με το παντελόνι κατεβασμένο και αφού μπήκε γρήγορα στο αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει για να διαφύγει.
Φυσικά η διαφυγή ήταν πολύ αποτυχημένη αφού το αυτοκίνητο αναγκάζεται να σταματήσει περιμένοντας να καθαρίσει ο δρόμος από τα αυτοκίνητα πριν απομακρυνθεί.
Δύο άτομα φαίνονται να ακολούθησαν τον επίδοξο ληστή αλλά βλέποντας την ανικανότητά τους να κλέψουν λίγες μπύρες προτίμησαν να μην τον καταδιώξουν.


Δείτε το βίντεο:

http://zouzouniblog.blogspot.com/2011/05/blog-post_2381.html
.............................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: