Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Στη φυλακή παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού λόγω τσιγγουνιάς


Στη φυλακή παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού λόγω τσιγγουνιάςΤριάντα ολόκληρες ημέρες στη φυλακή, θα περάσει ο Ζε Ελίας, αφού δεν καταβάλλεται ούτε η
εγγύηση ύψους 450 χιλιάδων ευρώ για την αποφυλάκισή του!

«Δεν έχουμε τόσα χρήματα για χάρισμα. Κανείς δεν τα έχει. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, μιλάμε αρκετά. Προετοιμαζόμασταν γι' αυτό τους τελευταίους μήνες. Ποτέ δεν είσαι βέβαια 100% έτοιμος, αλλά γνωρίζαμε ότι υπήρχε πιθανότητα να συμβεί αυτό» δήλωσε η σύζυγος του Ζε Ελίας, Ρενάτα, η οποία είναι γυναικολόγος και η δουλειά της δεν της επιτρέπει να τον επισκεφθεί την Τετάρτη:

«Αυτό που με βοήθησε να πάρω δυνάμεις σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή της ζωής μου είναι η δουλειά μου. Από εκεί αντλώ ενέργεια. Δεν μπορώ να αναβάλω την επέμβαση αυτήν την Τετάρτη. Πρέπει να σεβαστούμε την ησυχία του αυτήν τη στιγμή. Το να βλεπόμαστε δεν είναι τόσο σημαντικό τώρα. Επικοινωνούμε γράμματα και μηνύματα στο κινητό».

Ο Ζε Ελίας βρίσκεται από τις 21 Ιουλίου στις φυλακές της Πιριτούμπα, όταν και παραδόθηκε μόνος του για την άρνησή του να πληρώνει τη διατροφή στην πρώην σύζυγό του Ρεγκίνα Κορέα ντε Κάστρο, με την οποία έχει δύο παιδιά.

Ο Ζε Ελίας έχει αφήσει ιστορία στο Ρέντη ως μεγάλος φραγκοφονιάς. Αλλά ότι θα προτιμούσε να μπεί και φυλακή από το να πληρώσει πάει πολύ

http://epirus-tv-news.blogspot.com/2011/07/blog-post_3183.html
...................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: