Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

Η θυσία της Ιφιγένειας…ΣτάηΚαταραμένη κενωνία… Ακόμη και την Έλλη Στάη άγγιξε η κρίση! Την Έλλη μας, ρε; Όχι και την εθνική μας Έλλη, ρε φούστη μου, την δεύτερη πιο αντικειμενική δημοσιογράφο σε όλο τον πλανήτη (πρώτος είναι ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος – και με διαφορά), την πανέμορφη Έλλη, την αξιαγάπητη Έλλη (που δεν έβαλε ποτέ το δάχτυλο στο μέλι)…Ωϊμέ και τρισαλί!
«Το καταναλωτικό όν έφυγε από μέσα μου. Εγκατέλειψα κάποιες ευκολίες. Άλλοι έκοψαν το ταξί, εγώ ένιωσα πολύ ανόητη που χρησιμοποιούσα τον οδηγό του άντρα μου. Άρχισα να οδηγώ ξανά και το ευχαριστιέμαι κιόλας. Όλοι κατεβήκαμε ένα σκαλοπάτι», είπε η Έλλη, που έδωσε πρώτη το παράδειγμα αυτοθυσίας, εγκράτειας και σεμνότητας.
Ορίστε πεδίον δόξης λαμπρόν για τους πολιτικούς μας! Να ακολουθήσουν τα βήματα της Έλλης…Θα μπορούσε, λοιπόν, ο Παύλος Γερουλάνος να εξακολουθεί να τρέχει (πολλά) χιλιόμετρα στο πιο μοδάτο γυμναστήριο της πρωτεύουσας, αλλά χωρίς να βάζει το i-pod στ΄αφτιά του, η Ντόρα Μπακογιάννη να δωρίσει τη συλλογή της με τα κομπολόγια και ν’ αρχίσει το τσιγάρο, η Λιάνα Κανέλλη να αλλάξει ομάδα και να γίνει Μπαρτσελόνα, ο Θ. Πάγκαλος να σταματήσει να είναι οινοπαραγωγός και να πίνει μπύρες, ενώ ο ΓΑΠ θα μπορούσε να πουλήσει το κανό του και να πάρει τρίκυκλο (πάρτε πατάτες, καλέ κυρίαααα!).
Με αυτές τις θυσίες που θα κάνουν, να είναι σίγουροι ότι ο Ελληνικός λαός θα τους προσφέρει και το (λερωμένο) βρακί του. Όχι στα μούτρα τους, για την σωτηρία της πατρίδας, βρε… Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν παλεύουν οι πολιτικοί μας; Ή κάνω λάθος, εγώ ο…

ΛΟΞΙΑΣx

http://olympia।gr/2011/09/14/%CE%B7-%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B9%CF%86%CE%B9%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B7/

...........................................................................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: