Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

«Πρέπει και θα μείνει ο Σισέ»

antoniadis-cisse-477Την πεποίθησή του πως ο Τζιμπρίλ Σισέ, παρά τα αρνητικά μέχρι στιγμής δεδομένα, θα παραμείνει τελικά στο Παναθηναϊκό και μετά το προσεχές καλοκαίρι, εξέφρασε σήμερα ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Στο περιθώριο της σημερινής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην εκδήλωση των παλαιμάχων του "τριφυλλιού", ο παλαίμαχος Έλληνας επιθετικός σχολίασε για το θέμα που έχει προκύψει με τον Γάλλου σούπερ-σταρ: «Εγώ νομίζω ότι θα μείνει και πρέπει να μείνει γιατί ο κόσμος τον αγάπησε και εκείνος έχει προσφέρει και δίνει στοιχεία ηγέτη».

Παράλληλα, μιλώντας για την σημερινή εκδήλωση, ανέφερε: «Είναι μια ποδοσφαιρική εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα καθώς είναι παλαίμαχοι από όλες τις ομάδες. Αυτή η γιορτή θέλει να μαζέψει όλους από την παλιά εποχή και έχει μεγάλη σημασία γιατί η γιορτή των παλαιμάχων μετά τα τελευταία έκτροπα δίνει το μήνυμα στη νέα γενιά και τους φορείς για να μη γίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο ρεζίλι».

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, είπε: «Το θέμα τίτλος έχει τελειώσει και είναι ευκαιρία να ανασυνταχθεί η ομάδα διοικητικά σε μια μόνιμη κατάσταση και θα πρέπει να κοιτάξουν τις προτεραιότητές τους, καθώς από τώρα πρέπει να αρχίσει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς. Αυτή τη στιγμή των πρώτο λόγο τον έχει ο μεγαλομέτοχος που είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και θα πρέπει να κάνει κάποια κίνηση ή να βγει μπροστά ο ίδιος ή κάτι άλλο ώστε για να προχωρήσει ο προγραμματισμός», ενώ για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, συμπλήρωσε: «Η εικόνα μέχρι στιγμής είναι θετική αλλά το αν θα μείνει είναι θέμα αποκλειστικά της διοίκησης. Πρέπει να γίνει όμως το γρηγορότερο γιατί ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει σελίδα».

Στα όσα σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στην συνεδρίαση της ΕΠΟ, στάθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Τζόνι Βεκρής, όπου σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με έργα και ο Μαρινάκης το δυσφημεί με έργα. Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, αλλά από ότι μαθαίνω υπάρχουν κάποιες διαρροές του σε ιστοσελίδες και από ότι φαίνεται ο κ. Μαρινάκης θέλει κάθε συγκέντρωση στα θεσμικά όργανα να εξελίσσεται σε προσωπικό σόου».

http://www.balleto.gr/ellada2/superleague/aprepei_kai_8a_meinei_o_sisea.html
.........................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: