Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Λεφτά από το ίντερνετ (1)

ΑΝΗΘΙΚΑ: Μπορείτε να βγάλετε λεφτά από το ίντερνετ με ανήθικους τρόπους. Εξάλλου μας έχουνε εκπαιδεύσει εδώ και 4 δεκαετίες πως να ζούμε εις βάρος άλλων. Να λαδώνουμε γιατρούς, να παίρνουμε μίζες, να κλέβουμε την εφορία, να παρκάρουμε χωρίς να σκεφτόμαστε τους πεζούς............. αμέτρητος ο κατάλογος.

Αντίστοιχα έχουμε και ανήθικες μεθόδους στο διαδίκτυο:
Να ανεβάζουμε τις πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες, και cd μουσικής στα φόρουμ (κάποια μέρα, θα σας χτυπήσει την πόρτα η δίωξη ηλεκτρονικού εγγλήματος).

Να διακινούμε παραπλανητικά links στο facebook και στο tweeter (εκατοντάδες άνθρωποι θα λένε για σας, κάθε μέρα: "ρε, τον μαλάκα").

Να παραποιούμε τα δημοφιλέστερα video του youtube (εδώ θα σας βρίζουν σε όλες τις γλώσσες του κόσμου).

Να διακινούμε spam διαφημιστικά e-mail (κάποια μέρα θα γίνει ανεπιθύμητο το ip σας).

Να διανέμουμε παράνομο πορνογραφικό υλικό (δεν τα γλιτώνετε της φυλακής τα σίδερα)

Μακρύς και εδώ ο κατάλογος. Αν πληκτρολογήσετε στην αναζήτηση της google "εύκολα λεφτά", θα γεμίσει η οθόνη σας με ευκαιρίες σαν αυτές που προανέφερα, ή παραπλανητικές φράσεις που αποσκοπούν στο κλικ σας. Εντάξει, είναι κατανοητή η χρήση ελκυστικών φράσεων ή λέξεων (και εγω το κάνω άλλωστε), για την προσέλκυση πελατών ή συνεργατών ή πωλητών, αλλά ως εκεί. Μην υποβιβάζετε την αξιοπρέπεια σας για μερικά ευρώ παραπάνω. Σε βάθος χρόνου, μόνο η αξιοπιστία και η πολλή δουλειά μπορεί να σας αποφέρει κάποιο εισόδημα. Μην χρησιμοποιείται την ανωνυμία που προσφέρει το ίντερνετ για να βγάλετε εύκολα λεφτά. Τα εύκολα λεφτά εύκολα τρώγονται.

http://misterpayment.blogspot.com/2011/03/1.html
.....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: