Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Κατέρρευσε ο παίκτης του American Idol όταν του ανακοίνωσαν το αποτέλεσμαΟ παίκτης του δημοφιλέστερου talent show της Αμερικής που είχε συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους από το κοινό, είχε μια τελευταία ευκαιρία να σωθεί.

Ο Casey Abrams ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει, ώστε οι κριτές να πάρουν την τελική τους απόφαση για το αν θα αποχωρήσει ή όχι. Ο παίκτης άρχισε να τραγουδά και πριν προλάβει να τελειώσει οι κριτές ζήτησαν να σταματήσει η μουσική για να ανακοινώσουν την απόφασή τους. Ο Casey παραμένει στο show, είπαν οι κριτές και ο παίκτης παραλίγο να βρεθεί σε οριζόντια θέση στη σκηνή, μη μπορώντας να πιστέψει το ανέλπιστα ευχάριστο αυτό γεγονός.

Το πρωί της ίδιας μέρας, στον συγκεκριμένο παίκτη είχε γίνει μετάγγιση αίματος, λόγω εσωτερικής αιμορραγίας. Και τι ειρωνεία... ο τίτλος του τραγουδιού που ερμήνευσε ήταν: "I Don't Need No Doctor."

Δείτε το βίντεο:

http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=19&art_id=3807
....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: