Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Πάταγο έκανε το Σχέδιο των Αράβων








Πανελλήνιο πάταγο, έκανε η δημοσίευση από τον «Μπαλαδόρο», του επιχειρηματικού σχεδίου των Αράβων υποψήφιων επενδυτών, το οποίο στάλθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το περιεχόμενό του, αναδημοσιεύτηκε από το σύνολο σχεδόν του ελληνικού ηλεκτρονικού, αθλητικού τύπου, από αρκετές κορυφαίες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και από δεκάδες μπλογκς, που σημαίνει αναγνώριση, καταξίωση και καθιέρωση της Ιστοσελίδας μας, που δεν έχει κλείσει ακόμα έξι μήνες ζωής.

Πιστός στην υπόσχεσή του, ο «Μπαλαδόρος» έφερε στο φως της δημοσιότητας χθες το επιχειρηματικό σχέδιο, αυτούσιο όπως διατυπώθηκε από τους Άραβες.

Στο σχέδιο, γίνεται λόγος για αρκετά θέματα της καθημερινότητας της ομάδας με το ζουμί της όλης υπόθεσης να βρίσκεται στην Κακοδιαχείριση-Κακοδιοίκηση του συλλόγου, όπως σημειώνεται, από την τωρινή διοίκηση.

Θα περίμενε κάποιος, ορισμένοι ΠΑΟΚάρχες να προβληματιστούν και να προβληματίσουν τον κόσμο για όσα αναγράφονται στο μνημόνιο. Όμως, όχι μόνο δεν ανέφεραν ούτε λέξη σε μια προσπάθεια αποσιώπησης και υποβάθμισης του θέματος, αλλά πέρασαν και στην επίθεση, εκτοξεύοντας λάσπη και γράφοντας λίβελους, για το γεγονός πως το συγκεκριμένο, επίσημο αυτό έγγραφο, είδε το φως της δημοσιότητας!

http://baladoros.com/nea/8238

......................................................................................................................................................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: