Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Είναι γεγονός ότι το ποθητό αδυνάτισμα αλλιώς γίνεται στα χέρια, αλλιώς στην κοιλιά και αλλιώς στους γλουτούς. Ας έχουμε υπ' όψιν τα παρακάτω:

Είναι γεγονός ότι το ποθητό αδυνάτισμα αλλιώς γίνεται στα χέρια, αλλιώς στην κοιλιά και αλλιώς στους γλουτούς. Ας έχουμε υπ' όψιν τα παρακάτω:

ΧΕΡΙΑ Η καλύτερη δίαιτα: ποτέ γλυκά και υδατάνθρακες μετά τις 4 μ.μ. αφού οι γυναίκες που αποθηκεύουν λίπος στα μπράτσα μεταβολίζουν καλύτερα το πρωί. Η καλύτερη άσκηση: Ξαπλώστε μπρούμυτα, σηκώστε ελαφρά τον κορμό, λυγίστε τα πόδια, φέρτε πίσω τα χέρια και προσπαθήστε να ακουμπήσετε τις φτέρνες σας.

ΚΟΙΛΙΑ Η καλύτερη δίαιτα: Προβιοτικά. Όχι μόνο γιαούρτια αλλά και συμπληρώματα που ηρεμούν το γαστρεντερικό. Η καλύτερη άσκηση : Τα «ανάποδα ροκανίσματα». Πέστε στα τέσσερα, στηρίζοντας το βάρος του σώματος στα χέρια και στα γόνατα, και σηκώστε το πόδι σαν να θέλετε να ρίξετε κλωτσιά σε αυτόν που βρίσκεται πίσω σας.

ΓΛΟΥΤΟΙ Η καλύτερη δίαιτα: Κόψτε το αλάτι και τα γλυκά.
Η καλύτερη άσκηση: Ατελείωτα ψαλιδάκια: Ξαπλώστε στο πλάι διπλώστε το πόδι που ακουμπάει στο στρώμα σε ορθή γωνία και σηκώστε το άλλο όσο πιο πολύ μπορείτε.

ΜΗΡΟΙ Η καλύτερη δίαιτα: Πολύ νερό, χυμοί, πράσινο τσάι, βραστά χόρτα και πρωτεΐνες.
Η καλύτερη άσκηση: Τα καθίσματα. Όρθια με τα πόδια ανοιχτά και λυγισμένα χαμηλώνετε σαν να θέλετε να καθίσετε σε μια καρέκλα, ρίχνοντας το βάρος προς τα πίσω.

Καλή επιτυχία και μην ξεχνάτε: Οι ωραίες σιλουέτες κόποις κτώνται!

http://www.newsbomb.gr/

http://solidaritymit.blogspot.com/2011/03/blog-post_3630.html
......................................................................................................................................................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: