Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011
Μπακαλιάρος τηγανιτός
Ο τηγανιτός μπακαλιάρος δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι του Ευαγγελισμού. Με χυλό μπύρας, πολύ τραγανό, ταιριάζει με σκορδαλιά.
Προετοιμασία: 15 λεπτά και 1 ώρα αναμονή | Μαγείρεμα: 15 λεπτά | Σύνολο: 30 λεπτά
Συνταγή για: 6 μερίδες
http://www.radicio.com/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%84%CF%8C%CF%82/
.....................................................................................................................................................................
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου