Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

Σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών στην Ιερισσό

ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΙΣΣΟΥ
Σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιερισσού, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου συνέλαβαν στην Ιερισσό 42χρονο, κάτοικο Αθηνών, να κατέχει τρία μικροδέματα σε πλαστικό περιτύλιγμα, που περιείχαν κοκαΐνη μικτού βάρους 6,2 γρ., καθώς και ένα μικροδέμα σε πλαστικό περιτύλιγμα, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 2,6 γρ.
Ο συλληφθείς οδήγησε τους αστυνομικούς σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην Ουρανούπολη, όπου διέμενε προσωρινά, και τους παρέδωσε μία πλαστική συσκευασία που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης μικτού βάρους 15 γρ., μία πλαστική συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 27,7γρ., και ένα τεμάχιο χάρτου που περιείχε τριάντα οχτώ (38) σπόρους κάνναβης.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση των ναρκωτικών ουσιών, του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών στην Αθήνα, καθώς και του χρηματικού ποσού τριακοσίων ενενήντα πέντε (395) ευρώ, που προερχόταν από...... εμπορία ναρκωτικών, και στη συνέχεια σχημάτισαν δικογραφία, για να αποσταλεί με το δράστη στον Εισαγγελέα.

http://www.gnomihalkidikis.gr/

http://simantra.blogspot.com/2011/03/blog-post_6878.html
......................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: