Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Η Ελληνίδα που μάγεψε τον Καντάφι

Η Ελληνίδα που μάγεψε τον Καντάφι


Ο Μουαμάρ Καντάφι και η καλλονή Κλειώ Έβανς γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια. Η εντυπωσιακή Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός είχε επιλεγεί μέσω casting από ένα .....
πρακτορείο το οποίο είχε αναλάβει να βρει και να στείλει τις εντυπωσιακότερες κοπέλες σε «εκπαιδευτικά», όπως είχαν χαρακτηριστεί ταξίδια στην Λιβύη, προκειμένου να γνωρίσουν την κουλτούρα της χώρας και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Espresso», η Κλειώ ήταν μια από τις κοπέλες που φιλοξενήθηκαν με έξοδα του Καντάφι και παρακολούθησαν από αυτόν τις διδαχές του Κορανίου. Από τότε η Κλειώ Έβανς συνάντησε τον Καντάφι άλλες πέντε φορές, ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα σε μια από τις συναντήσεις τους, ο Καντάφι πλησίασε την εκρηκτική καλλονή προτείνοντας της να ασπαστεί το κοράνι, κάτι που εκείνη απέφυγε εξηγώντας του ότι θέλει να παραμείνει χριστιανή ορθόδοξη.

Ο Λίβυος ηγέτης θέλοντας να επισφραγίσει τη φιλία του με την καλλονή αποφάσισε να δωρίσει στην πανέμορφη Κλειώ ένα εντυπωσιακό χρυσό μενταγιόν δεμένο με διαμάντια, στο κέντρο του οποίου βρίσκεται το πρόσωπό του. Η ίδια το δέχτηκε και από τότε δεν ήταν λίγες οι φόρες που στόλισε το πανέμορφο μπούστο της με το πανάκριβο κόσμημα. Αυτό που τη συγκίνησε ιδιαίτερα ήταν το ότι αυτό το συγκεκριμένο δώρο ο Καντάφι το έδινε μόνο σε πρόσωπα που εκείνος είχε επιλέξει να φορούν κάτι δικό του.



http://topeiraxtiri.blogspot.com/2011/03/blog-post_8598.html
........................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: