Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

Eurovision: Χαμηλά στα στοιχήματα η ελληνική συμμετοχή


Κάτω απ΄ τη μέση βρίσκεται η Ελλάδα όσον αφορά στην τελική κατάταξη που θα καταλάβει στην φετινή eurovision σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία στοιχημάτων.

Το διεθνές πρακτορείο στοιχημάτων oddscheker.com που βγάζει κατά κάποιο τρόπο τον μέσο όρο όλων των μεγάλων πρακτορείων στοιχημάτων (betfair, bet365, williamhill, Paddy Power, Sporting bet κ.α) μας κατατάσσει στην 23η θέση με απόδοση 101.0.

Την πρώτη εξάδα αποτελούν μέχρι στιγμής η Γαλλία με απόδοση 7.5, η Εσθονία με την ίδια απόδοση, η Σουηδία με απόδοση 11.0, η Νορβηγία με την ίδια απόδοση και ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία με απόδοση 12.0.
Δύσκολα τα πράγματα για το «Watch my dance» του Λούκα Γιώργκα καθώς – σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές αποδόσεις – θα δώσει σκληρή μάχη προκειμένου να καταφέρει να προκριθεί από τον ημιτελικό στον τελικό. Ο δρόμος βέβαια είναι ακόμη μακρύς και όλα αυτά ανατρέπονται….

http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=17&art_id=3603
..........................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: