Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η Lady G στα χέρια ενός Έλληνα

Η Lady G στα χέρια ενός ΈλληναΗ Lady G στα χέρια ενός Έλληνα

Σ’ ένα δρόμο του Λονδίνου υπάρχει ένα κατάστημα που ονομάζεται Machine –A. Είναι ένα από τα πιο πρωτοποριακά concept stores της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.

Ο Σταύρος Καρέλης, είναι ο ιδιοκτήτης του Machine- A και είναι νεαρός Έλληνας. Μετά τις σπουδές του στο Λονδίνο, ο Σταύρος αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα και ν’ ανοίξει στη βρετανική μητρόπολη ένα μαγαζί όπως εκείνος το ονειρευόταν. Έτσι δημιουργήθηκε το concept store που σήμερα ανήκει στην κατηγορία των μαγαζιών που παράγουν μόδα, δεν την ακολουθούν. Βλέπεις, ο ιδιοκτήτης αυτού του μαγαζιού έχει «μύτη». Ξέρει ν’ ανακαλύπτει νέους σχεδιαστές που υπόσχονται μελλοντικά να κάνουν πολλά.

Το Machine-A την περασμένη εβδομάδα πρόσθεσε στη λίστα του μία ακόμα διάσημη πελάτισσα. Μόνο που αυτή η πελάτισσα είναι ό, τι πιο eccentric υπάρχει στον πλανήτη Γη. Και φυσικά δεν είναι άλλη από τηLady Gaga.

Βέβαια, ο Σταύρος ξέρει απ’ αυτά και προετοίμασε το έδαφος για να φύγει η Lady G με αρκετές σακούλες στα χέρια της.

Well done Σταύρο!

www.stylewatch.gr

http://women.gr.msn.com/style/article.aspx?cp-documentid=156350510

.....................................................................................................................................................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: