Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Χάθηκε το μέτρημα σε γκολ και κούπες! (video)

Χάθηκε το μέτρημα σε γκολ και κούπες! (video)


Πιο ονειρικό τρόπο δεν φανταζόταν κανένας Ολυμπιακός. Πρωτάθλημα με ισοπέδωση της ΑΕΚ, πολύ μεγάλη μπάλα, 6-0 και... 38 κούπες στο μεγαλύτερο ερυθρόλευκο πάρτι και τη μεγαλύτερη κιτρινόμαυρη ταπείνωση!
Ο Ολυμπιακός είχε μεγαλύτερο κίνητρο από την αποδεκατισμένη ΑΕΚ και αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Με δύο στημένες φάσεις το σκορ ήταν 2-0 μόλις στο 7ο λεπτό από τα γκολ των Τζιμπούρ, Μέλμπεργκ και η γιορτή είχε ξεκινήσει στο Καραϊσκάκη, με τους κιτρινόμαυρους να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πίεζε από ψηλά δυσκολεύοντας απίστευτα την Ένωση στο να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της και να τη κυκλοφορήσει σωστά, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να βγαίνουν συνεχώς μπροστά και να απειλούν με τρίτο γκολ. Αυτό ήρθε, τελικά, στο 20' από τον Φουστέρ μετά το λάθος του Σάχα και με το σκορ στο 3-0 ήδη, στον Πειραιά ζητούσαν... κι άλλα!



περισσοτερα
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/1054703928-LIVE-Ολυμπιακός-ΑΕΚ-(video)
........................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: