Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Το Νησί: τι θα γίνει στο τέλος. Τελευταίο επεισόδιο [video]


Δάκρυσε η Ελλάδα με τη φυγή της Μαρίας για το Νησί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Mega. Τι θα γίνει στο τέλος και ποιες οι εξελίξεις στο Νησί; ΠΡΟΣΟΧΗ: μην προχωρήσετε το διάβασμα, αν δεν θέλετε να μάθετε τη συνέχεια.


Καταιγιστικές είναι από εδώ και πέρα οι εξελίξεις και το τέλος στο Νησί μέχρι το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Mega.

Η Άννα εκμεταλλεύεται την απουσία της Μαρίας και πηγαίνει με τον Μανώλη. Ο Ανδρέας σκοτώνει την Άννα γιατί μαθαίνει ότι πήγε με τον ξάδερφο του.

Τόσα χρόνια δεν μιλούσε κανείς, για την Άννα. Μόνο κουτσομπολιά και φήμες που κανείς δεν μπορούσε να τις φωνάξει γιατί ήταν παντρεμένη με τον πιο δυνατό και πλούσιο άνδρα της Κρήτης. Άργησε πολύ να κάνει παιδί και οι φήμες οργίασαν. Όταν ήρθε ο ξάδερφος Μανώλης κατάφερε να μείνει έγκυος, από εκεί που κανείς δεν το περίμενε.

Ο Ανδρέας ο άντρας της δεν ήταν χαζός, άκουγε και τα σχόλια γύρω του αλλά περίμενε πάντα την κατάλληλη στιγμή για να το φανερώσει. Και αυτή η στιγμή ήρθε, όταν ανακάλυψε στο κρεβάτι του ένα κόσμημα της Άννας που εκείνη ποτέ δεν συνήθιζε να φοράει. Της το αποκάλυψε, το ήξερα της είπε. Εκείνη γελούσε και ταυτόχρονα γέλαγε γεμάτη ειρωνεία και σκέψη που μπορούσε να τρελάνει και τον πιο ήρεμο άνθρωπο.

Η κακιά στιγμή δεν άργησε να έρθει. Λίγο πριν φτάσουν στην γιορτή έβγαλε το όπλο του και την πυροβόλησε. Ο Γιώργης έκλαιγε πάνω από το παγωμένο της κορμί και αναρωτιόταν γιατί; Η Μαρία ήξερε το γιατί αλλά δεν θα τολμούσε ποτέ να του το πει. Τραγικές φιγούρες ο πατέρας, η αδελφή το μικρό μωρό που περίμενε και αναζητούσε την μάνα του, και όλο το χωριό που ήξερε το γιατί και δεν μιλούσε.

Ό Ανδρέας οδηγήθηκε στην φυλακή, και το παιδί τους συνέχιζε να μεγαλώνει με την γιαγιά και τον παππού. Τα χρόνια περνούσαν και ο γιατρός σκεφτόταν την Μαρία, εκείνο το τραγικό βράδυ που πήρε το ναι από τα χείλη της αλλά που πότε δεν κατάφερε να κάνει δικιά του. Το αποφάσισε όμως και πήρε μετάθεση για να είναι κοντά της.

Οι δύο τους λοιπόν κατάφεραν να φτιάξουν την ζωή τους μαζί με την μικρή κόρη της Άννας που γνώρισε για μάνα της την θεία της. Πόσο παράξενα παιχνίδια παίζει η μοίρα τελικά. Δεν κατάφερε να γίνει μάνα, της το στέρησε η λέπρα, αλλά κατάφερε να μεγαλώνει το παιδί της αδελφή της που το έκανε με τον άνδρα που της στέρησε της ίδιας η λέπρα.

Και κάπου εκεί έρχεται το τέλος για το Νησί, μία από τις καλύτερες σειρές που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση.

Φυσικά, άλλο να το διαβάζεις και άλλο να το βλέπεις, γι’ αυτό αναμένουμε με αγωνία τα τελευταία επεισόδια στο Νησί.

Δείτε βίντεο με την αναχώρηση της Μαρίας για το Νησί που έκανε την Ελλάδα να δακρύσει:

Συστήστε το άρθρο: Μοιραστείτε
Το Fimes.gr προστατεύεται από άδεια Creative Commons Άδεια Creative Commons.
Επιτρέπεται η αναδημοσίεση με υποχρεωτική προσθήκη link στην πηγή.

Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/03/to-nisi-telos-teleutaio-epeisodio/#ixzz1HwSxd8rd
..........................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: