Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η Ζωή της Άλλης 30/03/2011Η Ξένια ανακάλυψε ότι το παιδί που περιμένει είναι του Στέφανου








Ο Αλέξης πηγαίνει την Ελπίδα να κάνει τεστ DNA για να επιβεβαιώσει τη θεωρία που έχει αρχίσει να φτιάχνει, εκφράζοντάς της ότι αυτό που νιώθει για εκείνη είναι κάτι παρα πάνω από συμπάθεια. Από την άλλη η Ελπίδα προσπαθεί να ελέγξει την έλξη που αισθάνεται για αυτόν και γι' αυτό γαντζώνεται από το Χάρη και αποδέχεται -δεν μπορεί μάλλον να κάνει και αλλιώς- να φύγει μαζί του για διήμερο στην 'Υδρα.

Και ενώ η Ξένια πίεζε τον Φιλίππου να αναλάβει τις ευθύνες του, ως πατέρας του παιδιού, έσκασε η βόμβα ότι εκείνος δεν μπορεί να κάνει παιδιά και έτσι η Ξένια συνειδητοποίησε μία οδυνηρή αλήθεια καθώς ο αμέσως επόμενος "υποψήφιος πατέρας" δεν ήταν άλλος από τον Στέφανο.

Όσον αφορά στην Κάτια, εκείνη συντετριμμένη πληροφορήθηκε από τον Μάνο για το πόσο αδίκησε τα παιδιά της, έστω και από την υπερβολική της αγάπη.


http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=14&art_id=3942
..................................................................................................................................................................


.........................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: