Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011

Οι 100 άνθρωποι με τη μεγαλύτερη επιρροήΤην κορυφή της λίστας του περιοδικού Time για τους ανθρώπους με την ισχυρότερη επιρροή στον πλανήτη, κατέκτησε ο Wael Ghonim, ακτιβιστής που συνέβαλε στην πτώση του Μουμπάρακ. Δείτε ποιοι μπήκαν στην πεντάδα. Ολόκληρος ο κατάλογος των 100 (Vids+Pics)


Για άλλη μια χρονιά το Αμερικανικό περιοδικό Time ανακοίνωσε τα ονόματα των 100 ανθρώπων που ασκούν ισχυρή επιρροή στον κόσμο μας, τη φετινή χρονιά.
Όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι του περιοδικού, "Δεν πρόκειται για τους 100 ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο, ούτε τους εξυπνότερους, αλλά τους πιο επιδραστικούς.
Είναι επιστήμονες, στοχαστές, φιλόσοφοι, ηγέτες, είδωλα, καλλιτέχνες, οραματιστές. Άνθρωποι που χρησιμοποιούν τις ιδέες τους και τις πράξεις τους για να αλλάξουν τον κόσμο και να επηρεάσουν ένα πλήθος κόσμου".
Ο σημαντικότερος άνθρωπος της χρονιάς για το 2011 δεν είναι ούτε ο ισχυρότερος, ούτε ο εξυπνότερος αλλά ένας άνθρωπος είδωλο για μια γενιά νέων που ξεσηκώθηκαν, επαναστάτησαν και έριξαν την κυβέρνηση του Χόσμι Μουμπάρακ στην Αίγυπτο.

read more

http://zouzouniblog.blogspot.com/2011/04/100_21.html
............................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: