Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Ο εφοριακός με τα 2 εκ. ευρώ βρέθηκε στο ψυχιατρείο!


Περίεργη τροπή παίρνει η αναζήτηση του εφοριακού που πήρε 2 εκατομμύρια ευρώ από την ΔΟΥ Αθηνών και εξαφανίστηκε. Που βρέθηκε ο εφοριακός και τι γίνεται με τα χρήματα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφοριακός μεταφέρθηκε εκεί σε άσχημη κατάσταση αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος και εντοπίστηκε μετά από έρευνα των εισαγγελικών αρχών.

Οι εισαγγελείς ζήτησαν να τον δουν και να συνομιλήσουν μαζί του αλλά ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να μιλήσει. Σύμφωνα, μάλιστα, με μερικούς δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.

Οι αρχές τονίζουν ότι το λόγο πλέον έχουν οι γιατροί καθώς μόνο αν αυτοί δώσουν το «ok», μπορεί να καταθέσει.

Συνάδελφοί του εφοριακού, πάντως, σχολίαζαν ότι είχε εμφανίσει παλαιότερα ψυχολογικά προβλήματα αλλά, από την άλλη, δήλωναν έκπληκτοι και οι ίδιοι για το γεγονός ότι νοσηλεύτηκε αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος.

Δεν είναι λίγοι πάντως αυτοί που υποστηρίζουν οτι ο εφοριακός μπορεί να το «παίζει τρέλος» μέχρι να ξεχαστεί το θέμα. Όσο για τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ούτε λόγος. Αυτά μέχρι στιγμής, έχουν γίνει «καπνός»!


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/04/eforiakos-2-ekatommuria-euro/#ixzz1JZeQ0qTF
.....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: