Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ακριβά στοίχισε σε 81χρονο ο... πληρωμένος έρωτας

Αντί για 62 ευρώ, όπως είχε συμφωνηθεί αρχικά, η ερωτική συνεύρεση ενός 81χρονου από την Κρήτη με αλλοδαπή νεαρή γυναίκα, του κόστισε περίπου 500 ευρώ, αφού ο προαγωγός της εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη προσοχής του ηλικιωμένου και κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, έκανε “έρευνα” στο χώρο.

Ο ηλικιωμένος, το βράδυ της Μ. Τρίτης (20/04), ήρθε σε ερωτική επαφή με τη νεαρή γυναίκα, άγνωστης ταυτότητας, δίνοντας σε εκείνη το ποσό των 42 ευρώ και στον 67χρονο ο οποίος...
την εξωθούσε στην πορνεία, το ποσό των 20 ευρώ, για... τη μεσολάβησή του.

Ο 67χρονος και η αλλοδαπή όμως, φαίνεται, πως είχαν κι άλλα πράγματα στο μυαλό τους...

Όσο ο 81χρονος ήταν "απασχολημένος" με τη γυναίκα, ο 67χρονος ερεύνησε το χώρο.

Σε ντουλάπι στο σαλόνι βρήκε το πορτοφόλι του 81χρονου, με 450 ευρώ, το οποίο η γυναίκα και ο μαστροπός της, πήραν μαζί τους, φεύγοντας!

Ο 67χρονος συνελήφθη για μαστροπεία, παράβαση του Νόμου περι Όπλων και Κλοπή, ενώ αναζητείται η αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, αλλοδαπή συνεργός του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 67χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και 285 πλήρη φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων.


http://neatoday.blogspot.com/2011/04/81.html
..................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: