Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!


77 χρόνος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 11 χρόνων γιατί αμύνθηκε για τη ζωή του παλεύοντας με 2 ληστές και τραυμάτισε τον ένα θανάσιμα, ο δεύτερος ληστής <<έφαγε>> μια μικρή ποινή με αναστολή και είναι ελεύθερος.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Όταν μπουν ληστές στο σπίτι σας καθίστε να σας σκοτώσουν ,να σας βιάσουν, να σας κλέψουν να σας σακατέψουν στο ξύλο αλλά ποτέ μην αμυνθείτε γιατί θα πάτε φυλακή.

Αν αμυνθείτε καλό είναι να............

τον εξαφανίσετε σε κανένα χαντάκι ή να τον θάψετε.
.................
Το λαμόγιο ο Μαντέλης την γλύτωσε με ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή. Σαν να πρόκειται δηλαδή για ένα καθημερινό πλημμέλημα!

Το Τριμελές Εφετείο Αθηνών τον καταδίκασε για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες. Ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός δεν παρέστη στο δικαστήριο, ενώ ανάλογη κατηγορία για προηγούμενα έτη έχει παραγραφεί λόγω παρέλευσης 5ετίας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Αν είστε υπουργός ή πρώην υπουργός ή οποιοδήποτε από τα λαμόγια αυτού του είδους μπορείτε άνετα να γράφετε την δικαιοσύνη και τους δικαστές στ αρχίδια σας γιατί δεν θα σας δικάσουν είναι σίγουρο αφού είναι τα ίδια σκατά με εσάς και μας το δείχνουν κάθε μέρα
......................................................

300 λαθρομετανάστες έκαναν κατάληψη στη Νομική, απεργία πείνας και στο κτίριο της Υπατίας που τους μετέφεραν έκλεψαν τα ασημικά και αντί να δικαστούν για πολλά αδικήματα και να απελαθούν κέρδισαν και από πάνω την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Ζευγάρι ηλικιωμένων στη Β.Ελλάδα που έκανε απεργία πείνας με το μοναδικό τους αίτημα να βρουν μια δουλειά για να ζήσουν, επέμβηκε ο εισαγγελέας και τους πήγαν αυτόφωρο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Αν έχετε παράνομα και παράλογα αιτήματα και κάνετε παρανομίες θα σας δικαιώσουν, αν όμως τα αιτήματα σας δεν είναι παράλογα αυτομάτως επεμβαίνει η δικαιοσύνη.
...................................

Πόσα τέτοια παραδείγματα να σας γράψω;
Τα γνωρίζετε και οι ίδιοι.
Πως περιμένετε να πιστέψει κάποιος σε αυτήν τη γαμημένη δικαιοσύνης όταν ο κλέφτης που μπαίνει σπίτι σου δεν καταδικάζετε, όταν αυτοί οι αλήτες,τα λαμόγια, οι απατεώνες οι κερατάδες που μας κυβερνάνε δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο και έχουν κατακλέψει τα πάντα κυκλοφορούν ελεύθεροι με τις τσέπες γεμάτες και γαμάνε εμάς με φόρους, κοψίματα μισθών και συντάξεων να ξεχρεώσει η χώρα, όταν ο Έλληνας έχει δεν έχει δικαιώματα στην πατρίδα του και έχει ο κάθε λαθρομετανάστης.


Όπως καταλάβατε η δικαιοσύνη εκτός απο τυφλή είναι και εγκεφαλικά ανύπαρκτη.

Πάρτε το χαμπάρι μαλάκες πολιτικοί και δικαστές ότι η ώρα της εξέγερσης είναι έξω από τα σπίτια και χτυπάει τις πόρτες.
Να δω τότε που θα πάτε να κρυφτείτε γιατί η οργή του κόσμου θα είναι τέτοια που δεν θα σας γλυτώσει τίποτα και κανένας

http://dotoros.blogspot.com/2011/04/blog-post_14.html#ixzz1JX988ZAP
.....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: