Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Το Νησί: από ποιον έγκυος η Άννα, δολοφονία, τέλος



Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο Νησί με την Άννα να ερωτοτροπεί με το Μανώλη. Από ποιον μένει έγκυος η Άννα και ποιο το δραματικό τέλος της ζωηρής μοιχαλίδας;

Ο Γιώργης επισκέπτεται για πρώτη φορά τα ενδότερα του νησιού και το σπίτι της κόρης του, της Μαρίας. Το ίδιο σπίτι όπου έζησε και πέθανε η γυναίκα του η Ελένη. Η Ελπίδα, η οποία συμμετέχει στη νέα πειραματική θεραπεία, πεθαίνει. Ο Κυρίτσης προσπαθεί να πείσει τον Παπαδημητρίου και τα μέλη της αδελφότητας να γίνουν εθελοντές στο νέο φάρμακο για να δώσουν το παράδειγμα και στους υπόλοιπους Σπιναλογκίτες. Τα αποτελέσματα του νέου φαρμάκου φαίνονται ενθαρρυντικά.

Η Μαρία ζητά να γίνει εθελόντρια. Η Κρουσταλάκη βλέπει τον Κυρίτση να επισκέπτεται το σπίτι της Μαρίας και χύνει το φαρμάκι της για ακόμα μια φορά. Στη Νεάπολη, ο Αντώνης αντιλαμβάνεται την ερωτική σχέση της Άννας και του Μανόλη. Η Άννα ανακοινώνει στους Βανδουλάκηδες ότι είναι έγκυος.

Μέτα από την χαρμόσυνη αυτή είδηση, η βίλα των Βανδουλάκηδων θα πλημμυρίσει από χαρά. Όμως στην πορεία τα πράγματα θα πάρουν πολύ άσχημη τροπή.

Ο Αντώνης (Ορφέας Αυγουστίδης) που έφαγε χυλόπιτα από την Άννα όταν εκείνη γνώρισε τον Ανδρέα και προτίμησε την πλούσια και χλιδάτη ζωή, θα τα μάθει όλα. Θα μάθει δηλαδή ότι η Άννα συναντιέται με τον ξάδεφο του Ανδρέα και θα ανοίξει το στόμα του, μέχρι που το ένοχο μυστικό θα φτάσει στα αυτιά του συζύγου της άπιστης με αιματηρή κατάληξη. Το τέλος στο Νησί θα είναι συγκλονιστικό.

Από την άλλη, η Μαρία που σε αντίθεση με την αδερφή της είναι πάντα καλοσυνάτη και γλυκιά, θα φτιάξει σιγά-σιγά την ζωή της και θα βρει την ευτυχία.

Διαβάστε αναλυτικά τι θα γίνει στο τέλος στο Νησί (προσοχή, περιέχει λεπτομέρειες) και πώς σκοτώνεται η Άννα στο Νησί.



Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/04/to-nisi-egkuos-anna-dolofonia-telos/#ixzz1JuWjX5Br
......................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: