Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Κερδίστε Δωρεάν Εισιτήρια για το ΠΑΟΚ-Καβάλα

Σε λίγη ώρα λήγει η προθεσμία που έχει θέσει ο «Μπαλαδόρος» για να σας δώσει μετά από κλήρωση 3 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για το παιχνίδι των Πλέι Οφ του μπάσκετ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Καβάλα, που θα γίνει αύριο Σάββατο 30/4/2011 και ώρα 19:00 στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας.

Τα εισιτήρια, είναι προσφορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον κόσμο της ομάδας και δεν πρόκειται να πληρώσετε ούτε λεπτό του Ευρώ για να τα αποκτήσετε.

Η διαδικασία είναι γνωστή. Γυρίστε στην κεντρική, στην πρώτη σελίδα του «Μπαλαδόρου» για να δηλώσετε συμμετοχή στην ειδική φόρμα που υπάρχει στον «Κουτραδόρο», στα δεξιά της σελίδας.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να γίνει δεκτή η συμμετοχή, συμπληρώστε ΟΛΑ τα πεδία με έγκυρα στοιχεία.
Συμμετοχές με nick name δε γίνονται πλέον δεκτές.
Επίσης, η υποβολή σχολίου, στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, δε σημαίνει συμμετοχή στην κλήρωση.

Η διαδικασία θα κρατήσει μέχρι και τα Μεσάνυχτα της Παρασκευής 29/4/2011 (ώρα 23.59.59). Όσοι έχουν συμπληρώσει τα στοιχεία τους, θα μπουν σε ηλεκτρονική κλήρωση και τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από ένα δωρεάν εισιτήριο για το παιχνίδι με τη ΛΚάρισα

**Τα ονόματα των τυχερών, θα ανακοινωθούν ως το πρωί του Σαββάτου 30/4 στην Ιστοσελίδα του Μπαλαδόρου.

Τα εισιτήρια, θα παραδοθούν στους τυχερούς το μεσημέρι του Σαββάτου 30/4, από την οδό Μοναστηρίου 85 και το Δ. Τριανταφυλλίδη, πριν την εκπομπή «Ο Τζογαδόρος» που έχει χορηγό την ιστοσελίδα μας.

Απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας των νικητών.

Τι περιμένεις; Party Μπάλα!!

http://baladoros.com/nea/9724
.....................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: