Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Νονοί της νύχτας...


Γίνεστε νονά της νύχτας; Γίνεστε νονός της νύχτας;

Για να σας βοηθήσουμε στα καθήκοντά σας, συγκεντρώσαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε, για τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας στον εκβιασμό και την προσφορά προστασίας. Για το επάγγελμα που επιλέξατε δεν πρέπει να αισθάνεστε τύψεις, άλλωστε καμια δουλειά δεν είναι ντροπή. Υπάρχουν και άλλοι καλύτεροι από εσάς που... εκβιάζουν το κοινωνικό σύνολο και τους πληρώνουμε χαράτσι χωρίς όμως να μας παρέχουν καμία προστασία.
Σε όποιο συμμορία και αν απευθυνθείτε, οφείλουν να σας ενημερώσουν πλήρως για τον επαγγελματικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε. Επειδή, όμως, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος, ιδιαίτερα αν το επιχειρείτε για πρώτη φορά, να προσπαθήσουν να σας φορτώσουν και με επιπλέον είδη, καλό είναι να γνωρίζετε εκ των προτέρων τι ακριβώς χρειάζεστε. Τα απολύτως απαραίτητα είναι :
  • Πιστόλια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, γεμιστήρες, φυσίγγια, εκρηκτικές ύλες, στιλέτα και κάννες πολυβόλων σε σχήμα λαμπάδας.
περισσοτερα

http://taxalia.blogspot.com/2011/04/blog-post_1775.html
....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: