Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Παρεμβάσεις για μια πιο «πράσινη» ΘεσσαλονίκηΈντεκα ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε επίπεδο αναπλάσεων δημόσιων χώρων της Θεσσαλονίκης σχεδιάζει ο δήμος και η αντιδημαρχία Αστικού Περιβάλλοντος και Ελεύθερων Χώρων.

Με την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων παρεμβάσεων, η δημοτική αρχή ελπίζει ότι θα μπορέσει να αλλάξει την όψη της καθημερινότητας στην πόλη, προσθέτοντας περισσότερο πράσινο. Ωστόσο, για να έχουν αποτέλεσμα οι παρεμβάσεις, προαπαιτούμενο είναι η ενεργός συμμετοχή των πολιτών.

Τα προγράμματα, όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Κώστας Ζέρβας, είναι σε εξέλιξη, με στόχο να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης και η ποιότητα ζωής των κατοίκων. Το «πακέτο» των αναπλάσεων και της βελτίωσης του δημόσιου χώρου στη Θεσσαλονίκη είναι πάντως ανοιχτό για τα επόμενα χρόνια και μεταβαλλόμενο ανάλογα και με τις ανάγκες που ανακύπτουν ή με τις προτάσεις και υποδείξεις των πολιτών.

Τα προγράμματα

Τα έργα σε εξέλιξη είναι:
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=58048&catID=5
...................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: