Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

Πάσχα στο νησί της Αποκάλυψης

Το νησί της Αποκάλυψης είναι ένας από τους iδανικότερους προορισμούς για τον εορτασμό του Πάσχα. Η Πάτμος, όπου ο ευαγγελιστής Ιωάννης έγραψε το βιβλίο της Αποκάλυψης, έχει αυτές τις μέρες την τιμητική της.

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για τους θρησκευτικούς εορτασμούς του Πάσχα, από ένα νησί με μεγάλη και ιδιαίτερη θρησκευτική παράδοση. Μιλάμε για την Πάτμο, το νησί της Αποκάλυψης, το μέρος όπου το 94 ή 95 μ.Χ., ο ευαγγελιστής Ιωάννης συνομίλησε με το Θεό κι εκείνος του αποκάλυψε το προφητικό βιβλίο της Αποκάλυψης!

Η Πάτμος είναι ένα θρησκευτικό κέντρο με παγκόσμιο ενδιαφέρον, για το Σπήλαιο της Αποκάλυψης και την Μονή του Αγίου Ιωάννη που δεσπόζει σε όλο το Αιγαίο, για τα ανεκτίμητα έργα και κειμήλια της βυζαντινής τέχνης, για τα μοναστήρια της, για τις θρησκευτικές της παραδόσεις και το κλίμα κατάνυξης που επικρατεί στο νησί τις ημέρες του Πάσχα, για τα σπήλαια και τη νησιωτική ομορφιά της.


περισσοτερα

http://santosight.blogspot.com/2011/04/blog-post_3756.html

..............................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: