Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Συνελήφθη ο γυμνός στο... παράθυρο!

Του άρεσε να κοιτάζει από το παράθυρο, ολόγυμνος... 'Ομως προφανώς κάτι τέτοιο φαίνεται να μην άρεσε σε όσους είχαν θέα το… παράθυρό του! Ο λόγος για έναν 34χρονο επιδειξιομανή ο οποίος τελικά συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στη Βρετανία.
Ο Mark Benfold φαίνεται ότι ενόχλησε με τη συμπεριφορά του μία έφηβη αλλά και μεγαλύτερες γυναίκες που περνούσαν συχνά κάτω από το παράθυρό του, όπως επίσης και τα γειτονικά σπίτια, σύμφωνα με την βρετανική Daily Mirror. Αρχικά προειδοποιήθηκε ώστε να σταματήσει αυτήν την άκομψη συνήθεια. Ο Mark όμως δεν σταμάτησε και έτσι συνελήφθη. O Benfold καταδικάστηκε σε 36 μήνες κοινωνική εργασία ενώ πρέπει να παρακολουθεί μαθήματα για… σεξομανείς. Μάλιστα, Οι αρχές του απαγόρευσαν να στέκεται γυμνός μπροστά από κάποιο παράθυρο για δέκα χρόνια. Όπως δήλωσε ο νεαρός, η συμπεριφορά του πήγαζε από μία φαντασίωσή του, η οποία περικλείεται στη φράση «σου αρέσει αυτό που βλέπεις»! Πίστευε ότι όσες γυναίκες τον έβλεπαν γυμνό, θα επιθυμούσαν ερωτική επαφή μαζί του.

http://oxafies.blogspot.com/2011/04/blog-post_8266.html

......................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: