Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Πρεμιέρα για Παπάζογλου και επιστροφή Γκαλίτσιου

Την πρώτη του προπόνηση με την φόρμα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Τάσος Παπάζογλου, ενώ παλιά και γνώριμα πρόσωπα είδε ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Την Πέμπτη έρχονται Επστάιν, Σουμπίνιο, ενώ την Παρασκευή ο Μήτρογλου.




Οι πρωταθλητές Ελλάδας, επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά την ξεκούραση λόγω του Πάσχα, όμως υπήρχαν και δύο νέα πρόσωπα. Ο λόγος για τον Τάσο Παπάζογλου και τον Γιώργο Γκαλίτσιο.

Ο Έλληνας αμυντικός που αγωνιζόταν ως δανεικός στον Πανσερραϊκό την περασμένη σεζόν, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας που ανήκει εδώ και ένα χρόνο.


Ο 23χρονος σέντερ μπακ, φόρεσε λοιπόν για πρώτη φορά στην καριέρα του την φόρμα του Ολυμπιακού και πήρε μια πρώτη γεύση από του Ρέντη. Μαζί του ήταν και ένας άλλος άσος που αγωνιζόταν δανεικός, ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

Ο "Γκάλι" επέστρεψε στον Πειραιά μετά από περίπου 4 μήνες και ελπίζει αυτή την φορά να καταφέρει να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, πως αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αντίθετα, οι Κώστας Μήτρογλου, Ντένις Επστάιν και Σουμπίνιο, δεν έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Τρίτης, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Ο Γερμανός μαζί με τον Βραζιλιάνο θα ενσωματωθούν από την Πέμπτη, ενώ ο Έλληνας επιθετικός θα επιστρέψει στου Ρέντη την Παρασκευή.

Στα της προπόνησης, εκτός από τον Άλμπερτ Ριέρα που ακολούθησε θεραπεία (λόγω της ρήξης του έσω πλαγίου αριστερού γονάτου), όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα.

Η επόμενη συνάντηση των "ερυθρολεύκων" θα γίνει την Τετάρτη, με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 10:30.

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/premiera_gia_papazogloy_kai_epistrofh_gkalitsioy.844486.html
.....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: