Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

ΕΠΟ:"Όχι" σε Ηρακλή, Πανιωνιο και Πανσερραϊκο


Στον αέρα βρίσκεται η συμμετοχή των Ηρακλή και Πανιωνίου στο νέο πρωτάθλημα καθώς το Πρωτοβάθμιο Όργανο της ΕΠΟ δεν χορήγησε στις δύο ομάδες άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Δεν έλαβε άδεια και ο Πανσερραϊκός. Πράσινο φως σε ΑΕΚ,ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου.


Η συμμετοχή του Ηρακλή και του Πανιωνίου στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα βρίσκεται πλέον και επίσημα στον...αέρα καθώς οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχε ανάψει...κόκκινο στις δύο ομάδες για την υπόθεση της αδειοδότησης στο νέο πρωτάθλημα επιβεβαιώθηκαν το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα τόσο στον "Γηραιό" όσο και τους "κυανέρυθρους" και πλέον οι δύο σύλλογοι θα πρέπει να προσφύγουν εντός πέντε ημερών στο δευτεροβάθμιο όργανο όπου ελπίζουν να πάρουν τελικά το πράσινο φως.

Σε διαφορετική περίπτωση αν δηλαδή τόσο ο Ηρακλής όσο και οι Νεοσμυρνιώτες δεν κατορθώσουν να αδειοδοτηθούν στο δευτεροβάθμιο όργανο στο οποίο θα προσφύγουν τότε, θα αλλάξει ο χάρτης της Σούπερ Λίγκα για την επόμενη σεζόν καθώς υποβιβάζονται στην "Φούντμπολ Λιγκ" και τη θέση τους θα πάρουν οι δύο επόμενες ομάδες από το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα μετά από τρεις που θα κερδίσουν την άνοδο(σ.σ οι δύο πρώτοι απευθείας και ο τρίτος από τα πλέι οφ).

Διαβάστε περισσότερα: http://ellinikh-odysseia.blogspot.com/2011/04/blog-post_4664.html#ixzz1K67HIzcp
............................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: