Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

“Καμία πρόσληψη στο δημόσιο μέχρι να βγούμε από την κρίση”

“Τελευταία ευκαιρία και για τη χώρα αλλά και για την κυβέρνηση", χαρακτηρίζει ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, τον Οδικό Χάρτη μέχρι το 2015. Παράλληλα ζητά να μην γίνει καμία πρόσληψη στο δημόσιο μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση.

Σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής" και σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε, στο περιθώριο κομματικής εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ στους Αγίους Αναργύρους, έκανε λόγο για αμιγώς πολιτικό ζήτημα επισημαίνοντας πως το θέμα θα έρθει στη Βουλή, προκειμένου όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

"Αλλο η διαμαρτυρία κι άλλο να πλησιάζει κάποιος έναν πολιτικό, με απόφαση να τον χτυπήσει", τονίζει ο κ. Λοβέρδος και κάνει λόγο "για αντισυγκεντρωσίες οι οποίοι, όπως στη χούντα, ήρθαν για να χτυπήσουν". Αναφερόμενος στη νέα πρόταση της κυβέρνησης για την οικονομία, ο υπουργός Υγείας, εκτιμά πως μπορεί να ξεπεραστεί η κρίση αν το πρόγραμμα εφαρμοστεί μέχρι κεραίας.

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Λοβέρδος ζητά να μην υπάρξει καμία πρόσληψη στο Δημόσιο μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση.

http://totefteri.blogspot.com/2011/04/blog-post_9658.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+totefteri+%28%CE%A4%CE%BF+%CE%A4%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9%29
..................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: