Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Αθηνά Ωνάση: γιατί φοβάται για τη ζωή της

Μια ζωή μέσα στην αγωνία ζει η Αθηνά Ωνάση, καθώς μετά την ξαφνική αυτοκτονία της μητέρας του κοριτσιού που μεγαλώνει, τώρα φοβάται για τη δικιά της ζωή. Τι συμβαίνει με την Αθηνά Ωνάση;

Η Αθηνά Ωνάση επέλεξε να μείνει μόνιμα στη Βραζιλία, την πατρίδα του συζύγου της Αλβάρo, παρά τις αντιδράσεις του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ.

Αυτή ήταν μια επιλογή καρδιάς και μια συνειδητή κίνηση για την Αθηνά Ωνάση, η οποία ήθελε να ξεφύγει από την Ευρώπη και τους πολλαπλούς κινδύνους που έκρυβε αυτή.

Τον τελευταίο καιρό όμως αισθάνεται ανασφαλής και σε κίνδυνο και αυτό που φοβάται περισσότερο, σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού, είναι η απαγωγή για λύτρα.

Έτσι, η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση πήρε την απόφαση να αλλάξει όλο το ανθρώπινο δυναμικό της προσωπικής της ασφάλειας. Οι νέοι bodyguards της χρυσής κληρονόμου είναι μια ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων σωματοφυλάκων, όλοι τους Ευρωπαίοι και χρυσοπληρωμένοι και δεν φεύγουν από το πλευρό της ούτε λεπτό.

Η Αθηνά Ωνάση πληρώνει τους σωματοφύλακες της αδρά και δεν τους αποχωρίζεται ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Οι φόβοι της δεν είναι μόνο οτι μπορούν να απαγάγουν την ίδια, αλλά και μέλη της οικογένειας της.

Τώρα μάλιστα που η πρώην γυναίκα του Αλβάρο αυτοκτόνησε με τόσο τραγικό τρόπο, το βάρος της ανάθρεψης των δύο παιδιών του Βραζιλιάνου πέφτει αποκλειστικά σε εκείνη. Η τραγική ειρωνεία είναι οτι η Αθηνά Ωνάση καλείται πια να μεγαλώσει δυο ξένα παιδιά, ενώ η ίδια παραμένει άτεκνη.

Τα λεφτά, ως γνωστόν, δεν φέρνουν την ευτυχία.


Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/04/athina-onasi-apagogi/#ixzz1IOtyRNsw
....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: