Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Θα ανέβει νύφη τα σκαλιά της εκκλησίας με αθλητικά;



Μετά από 11 χρόνια σχέσης, επιτέλους ο Κώστας και η Άννα πήραν τη μεγάλη απόφαση… Ο γάμος τους θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου στις 9 το βράδυ, στον ΑΝΤ1!

Ο Κώστας είναι κλασικός άνδρας: ασχολείται μόνο με τη δουλειά του. Δεν έχει ιδέα από προσκλητήρια και μπομπονιέρες. Την αποστολή διάσωσης αναλαμβάνει η άλλη μεγάλη αγάπη της ζωής του: η μαμά του! Κι έρχεται αποφασισμένη να αναλάβει τα πάντα, από το σχέδιο του νυφικού, μέχρι τη γενική οικονομική διαχείριση. Μαμά και γιος θα περάσουν μαζί 20 αξέχαστες μέρες. Εκτός από την οργάνωση του γάμου, θα πρέπει να καταφέρουν και κάτι ακόμα: να τα βρουν μεταξύ τους!



Την ίδια ώρα, η Άννα ζει κι αυτή τη δική της αγωνία. Οι φόβοι της επαληθεύονται όταν αντί για γόβες, παραλαμβάνει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια!

Ποια φαεινή ιδέα έχει ο Κώστας για να μειώσει τα έξοδα του στολισμού; Τι θα κάνει η Άννα για να μην καταλάβει κανείς ότι τα παπούτσια της είναι μεγάλα; Τι θα συμβεί όταν συναντηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας;

Όλα του γάμου δύσκολα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

VIDEO
http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=17&art_id=4434
..................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: