Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Αποχώρησε ελληνική αποστολή λόγω τουρκικής πρόκλησης



Η ελληνική αποστολή αποσύρθηκε από το Kids Festival σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμμετοχή του ψευδοκράτους της Βόρειας Κύπρου με πολυάριθμη αποστολή και σημαία. Καμία χώρα δεν έχει αναγνωρίσει το συγκεκριμένο κράτος

Έλληνες αθλητές αποχώρησαν από...
το Kids Festival που διεξάγεται στην Άγκυρα στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Αγώνων Παιδιών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός πως το "ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου, που ήταν προσκεκλημένο, εμφανίστηκε με πολυάριθμη αποστολή και σημαία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αναγνωρισθεί από καμία χώρα.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν, ενώ αναμένεται και αντίδραση από το υπουργείο Εξωτερικών.
«Η Ε.Ο.ΠΕ., σε συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αποφάσισε να αποσύρει από τη συνέχεια της διοργάνωσης την ομάδα επίλεκτων κοριτσιών που ταξίδεψε στην Άγκυρα για το Kids Festival.
Ο λόγος είναι ότι διαπιστώθηκε πως σε άλλα αθλήματα της ευρύτερης διοργάνωσης που εντάσσεται και το τουρνουά βόλεϊ, συμμετέχουν αθλητές από τα κατεχόμενα της Κύπρου.
Η επίλεκτη ελληνική ομάδα αγωνίστηκε νωρίς το πρωί κόντρα στην Ολλανδία και στη συνέχεια αποσύρθηκε από τους αγώνες μετά τις επαφές της ελληνικής ομοσπονδίας με την Πολιτεία», καταλήγει η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.
news247

http://zouzouniblog.blogspot.com/2011/04/blog-post_9111.html#more
............................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: