Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Γιορτάστε στη Χαλκιδική


Πασχαλινές προσφορές από την Ενωση Ξενοδοχείων της περιοχής
Γιορτάστε στη Χαλκιδική

Η Χαλκιδική ετοιμάζει τις παραλίες της, ασβεστώνει τις εκκλησίες της, περιποιείται τους κήπους της και ανοίγει τα ξενοδοχεία της για να υποδεχθεί το Πάσχα του 2011.

Σε ατμόσφαιρα κατάνυξης, με ανοιξιάτικη διάθεση και με σεβασμό στα πατροπαράδοτα ελληνικά έθιμα, 35 ξενοδοχεία παρουσιάζουν τα πασχαλινά τους πακέτα (κάντε κλικ εδώ) για όσους επιθυμούν να μεταφέρουν το οικογενειακό κλίμα μακριά από το σπίτι τους. Σε κάποιες περιπτώσεις τα πακέτα περιλαμβάνουν μόνο διαμονή, ενώ στις περισσότερες και πασχαλινά γεύματα.

Με τις καμπάνες του Αγίου Ορους να δίνουν το στίγμα της θρησκευτικής ευλάβειας και φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά της Χαλκιδικής, ο φετινός οβελίας θα ετοιμαστεί σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες των καταξιωμένων σεφ.

Οι τιμές ξεκινούν από 45 ευρώ στα ξενοδοχεία 2*, για διανυκτέρευση σε δίκλινο, και κυμαίνονται κατά μέσο όρο στα 100 ευρώ σε ξενοδοχεία 5*, για διανυκτέρευση σε δίκλινο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Ενωσης www.halkidiki-hotels.gr

http://www.tovima.gr/travel/article/?aid=395817

...............................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: