Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Η Ελλάδα στο Kids Festival

Η Ελλάδα στο Kids Festival

Ομάδα με επίλεκτες αθλήτριες από τα κλιμάκια όλης της χώρας θα μας εκπροσωπήσει στο Kids Festival, που διοργανώνει η τουρκική ομοσπονδία στην Άγκυρα.

Επίλεκτη ομάδα κοριτσιών από όλα τα κλιμάκια της χώρας θα στείλει η Ελλάδα στο Kids Festival, που διοργανώνει η τουρκική ομοσπονδία τις επόμενες ημέρες στην Άγκυρα.
Η ομάδα θα δώσει τέσσερις αγώνες με αντιπάλους από την Ευρώπη και την Αμερική, επίσης προσκεκλημένοι της τοπικής ομοσπονδίας.

Οι αθλήτριες που επέλεξαν οι περιφερειακοί ομοσπονδιακοί προπονητές είναι οι: Μαρία Αποστολάκη, Σοφία Κούκια, Αλεξάνδρα Ψωμά (ΕΣΠΑΑΑ), Ευαγγελία Μανωλίκα (ΕΣΠΕΔΑ), Πανδώρα Θεοτοκίδου, Άννα Καλαντάτζε (ΕΠΕΣΘ), Πασχαλιά Παρούτση (Α΄ περιφέρεια), Αθανασία Φακοπουλίδου (Β΄ περιφέρεια), Κωνσταντίνα Δασκάλου (Γ΄ περιφέρεια), Ελένη Τζαβάρα (Δ΄ περιφέρεια), Σοφία Καρακύκλα (Ε΄ περιφέρεια), Ξανθούλα Χατζηνικολάου (ΣΤ΄ περιφέρεια). Η αποστολή θα αναχωρήσει το Μεγάλο Σάββατο και θα επιστρέψει στις 29 Απριλίου.

http://www.onsports.gr/volley/Erasitechnika/item/50163-H-Ellada-sto-Kids-Festival?tmpl=component&print=1
.....................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: