Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΞΑΝΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ



Εικόνες σαν αυτή θα ξαναδούμε στήν Ιτέα

ΜΕ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
ANYΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΙΤΕΑ - ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ
ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ....
ΦΩΚΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥΣ
ΕΤΟΙΜΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Μετά τα τα άσχημα νέα για τη Πυροσβεστική ήρθαν τα μαντάτα για κλείσιμο και του αστυνομικού τμήματος της πόλης μας της Ιτέας.
Και για να μην λέμε πολλά λόγια, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ο δήμαρχος κ. Φουσέκης, αν ειλικρινά θέλει να μείνουν οι δύο αυτές υπηρεσίες μείζονος σημασίας στην πόλη μας, θα πρέπει άμεσα να προσφέρει τον απαιτούμενο χώρο απ την περιουσία του δήμου Ιτέας.

Κατάλληλα κτήρια υπάρχουν τα οποία, όλοι σε αυτήν την πόλη γνωρίζουμε, (π.χ. παλιό γυμνάσιο Καψάλη, κ.λ.π. κληροδοτήματα σε Ιτέα και Κίρρα).

Αν αρκεστεί σε τυπικές ενέργειες (έγγραφα κ.λπ.) θα δικαιώσει όλους αυτούς που λένε ότι δεν θα στεναχωρηθεί ιδιαίτερα αν οι υπηρεσίες φύγουν.
Όσο για την κ. Παπαθανάση, την βουλευτή του νομού μας, πέρυσι τέτοια εποχή που η Ιτέα αγωνιζόταν για να γίνει έδρα δήμου, μας είχε αποκαλέσει φοβικούς σε συνάντηση με την επιτροπή αγώνα στο δημαρχείο.

Θα πρέπει λοιπόν και αυτή ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ (μιας και επαληθεύτηκαν οι φόβοι μας), ΑΝ συμφωνεί με την παραμονή των προαναφερόμενων υπηρεσιών στην Ιτέα να μας πει τι έκανε ή τη προτίθεται να κάνει προς αυτή την κατεύθυνση.
Το ίδιο ισχύει και για την αντιπεριφερειάρχη κ. Γαζή, να πει πως ακριβώς προτίθεται να βοηθήσει την πόλη μας , και όχι να κρυφτεί πίσω από δήθεν αναρμοδιότητα, εκτός και αν είναι μόνο διακοσμητικό στοιχείο.

Όσο για αυτούς που εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιο της Ιτιάς, δημοτικούς συμβούλους και αντιδήμαρχο με τον συνδυασμό του κ. Φουσέκη, ας βάλουν επιτέλους το συμφέρον της Ιτιάς και την προσωπική τους αξιοπρέπεια πάνω από όλα, αλλιώς καλύτερα να παραιτηθούν.
Ο λαός της Ιτιάς παρακολουθεί το θέμα με αγωνία και ετοιμότητα για κινητοποιήσεις.

http://iteanews.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_18.html
............................................................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: