Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αυτές τις ημέρες «τρέχει» προκήρυξη διαγωνισμού για την κατασκευή ιστοσελίδας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης συνολικού προϋπολογισμού 1.146.750!!!


Κύριε Σκανδαλίδη εσείς δεν ακούσατε τίποτα? Μετά την γνωστοποίηση του θέματος θα συνεχίσετε το διαγωνισμό?

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αυτές τις ημέρες «τρέχει» προκήρυξη διαγωνισμού για την κατασκευή ιστοσελίδας στον ΟΠΕΚΕΠΕ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης συνολικού προϋπολογισμού 1.146.750 ευρώ ! Την αποκάλυψη κάνει ο βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος φέρνει το θέμα στη Βουλή καταγγέλλοντας μεγάλο φαγοπότι.

Σύμφωνα με την προκήρυξη η οποία δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.opekepe.gr/doc/June2010/PERILIPSI_Y1_PORTAL.pdf, προκηρύχθηκε ανοικτός διεθνής διαγωνισμός με τίτλο ...
«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ (PORTAL) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΑΑΤ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ».

Αναθέτουσα Αρχή είναι ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε και αντικείμενο του έργου είναι η ανάπτυξη και λειτουργία μιας ενιαίας Διαδικτυακής Πύλης (Portal) Ηλεκτρονικής Πληροφόρησης, Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΥπΑΑΤ καθώς και ασφάλειας και ολοκλήρωσης των συστημάτων του έργου.

Μέσω της ενιαίας διαδικτυακής πύλης αποσκοπείται η παροχή μιας ευρείας γκάμας ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους αγρότες/πολίτες και τους δικαιούχους ενισχύσεων από τα Ταμεία Ε.Γ.Τ.Α.Α. και Ε.Γ.Τ.Ε καθώς και η παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών στους φορείς του ΥπΑΑΤ, σε άλλους φορείς του δημοσίου και σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα.
Από udemand μέσω filologos10

http://greki-gr.blogspot.com/2011/05/1146750.html
..............................................................................................................................................................

1 σχόλιο:

skouliki είπε...

καλησπερααααααααααα
πλακα μας κανουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!