Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Στα 12 του έβγαλε 3 εκατομμύρια δολάρια!

Ο πλουσιότερος νεαρός ηθοποιός στις ΗΠΑ ακούει στο όνομα Jaden Smith και δεν είναι άλλος από τον γιο του ηθοποιού Will Smith. Ο 12χρονος Jaden θα πάρει από τους παραγωγούς της ταινίας.........


'Karate Kid', στην οποία συμμετείχε με τον Jackie Chan, 3 εκατομμύρια δολάρια, αφού σημείωσε τεράστια επιτυχία στο box office!



Ο Jaden είχε υπογράψει συμβόλαιο για τη συμμετοχή του στην ταινία όταν ήταν μόλις δέκα χρονών και η συμφωνημένη αμοιβή έφτανε το ένα εκατομμύριο δολάριο.

Ο ίδιος έλαβε στη συνέχεια bonus δύο εκατομμυρίων δολαρίων, αφού η ταινία απέφερε συνολικά κέρδη 150 εκατομμυρίων! Αυτό είναι το ελάχιστο ποσό, αφού θα συνεχίσει να εισπράττει και από τα κέρδη της ταινίας, όταν κυκλοφορήσει σε DVD.

Η καριέρα του μικρού Jaden ξεκίνησε σίγουρα με μεγάλη επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη κινηματογραφική του δουλειά, μετά το 'Κυνήγι της Ευτυχίας', όπου συμπρωταγωνίστησε με τον πατέρα του.

Φήμες θέλουν το Jaden να έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο για την επόμενη δουλειά του...
nooz
http://cobra-argos.blogspot.com/2011/05/12-3.html#more
.....................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: