Κυριακή 15 Μαΐου 2011

'Το Νησί': Τη Δευτέρα 16 Μαϊου το φονικό

Η 'Αννα κι ο Αντρέας, φτάνοντας στην Πλάκα, καυγαδίζουν. Εκεί θα παιχτεί η τελευταία πράξη ενός δράματος όπου θύτης και θύμα τυφλωμένοι από το πάθος τους θα κλείσουν κάθε πόρτα στη λογική και θα ορίσουν τις μοίρες τους αλλά και τις μοίρες των οικογενειών τους.

Η οικογένεια Βανδουλάκη διαλύεται... Η Μαρία, για άλλη μία φορά, παραμερίζει τις δικές της επιθυμίες προκειμένου να είναι μαζί με τον πατέρα της που τόσο έχει βασανιστεί... Η αγάπη του γιατρού Κυρίτση όμως, είναι πολύ δυνατή και επίμονη... 'Ισως οι δυο τους να έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν μαζί την ευτυχία...

Ο Γιώργης και Μαρία έχουν περάσει πολλά βάσανα. Τα χαστούκια της ζωής είναι πολλά και το τελειωτικό χτύπημα για πατέρα και κόρη θα έρθει με το φονικό της Άννας από τα χέρια του ίδιου της του άντρα. Η ζωή όμως, αν και αργά, τους χαμογελά ξανά.

Παρόλο που η Μαρία μετά το θάνατο της Άννας έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο Γιώργη και μεταφορικά να «μονάσει», η ζωή φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια για εκείνη. Ο Νίκος, ο πολυαγαπημένος της γιατρός που την έκανε καλά και ποτέ δεν κατάφερε να την ξεπεράσει, επιστρέφει!

«Μαρία παντρέψου με!» θα της πει, και εκείνη χωρίς να διστάσει θα πει το μεγάλο «Ναι», και θα αντικρίσει για πρώτη ίσως φορά, την χαρά και την ευτυχία.

Τον Γιώργη, δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ. Θα μείνει στον Άγιο Νικόλαο-κοντά στο σπίτι του πατέρα της- και συνεχώς θα τον προσέχει, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Ο Γιώργης από την άλλη, για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει ήρεμος, γαλήνιος και ότι επιτέλους η τύχη τους άλλαξε. Άλλωστε η Μαρία ήταν και παραμένει η πολυαγαπημένη, «πιστή» του κόρη.

Όσο για τη Μαρία; παντρεύεται με το ίδιο νυφικό που προοριζόταν για το γάμο της με τον Μανώλη! Αν και αρχικά πίστευε ότι είναι γρουσουζιά, αφήνει στην άκρη τις φοβίες και το φορά.

Η τύχη χαμογελά και στη μικρή Σοφία. Η Μαρία αποφασίζει να την πάρει σπίτι της και κατά κάποιον τρόπο να την υιοθετήσει αφού έχει μείνει ορφανή. Η γιαγιά Ελευθερία πεθαίνει και οι άλλοι δυο παππούδες της είναι μεγάλοι και δεν μπορούν να τη φροντίσουν.

http://freegossip.gr/News.php?ID=62054
.................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: