Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1 (3 Video-Goals)*Πάει για Τσάμπιονς Λιγκ!

Με γκολ των Γκαρσία (29΄) που όμως αποβλήθηκε και Βιτόλο (πεν. 36΄) δηλαδή από... στημένες φάσεις, ο ΠΑΟΚ γύρισε το παιχνίδι και κέρδισε την ΑΕΚ που προηγήθηκε με αστείο γκολ του Σκόκο (14΄) από 37 μέτρα.
Έτσι, ο "δικέφαλος" ξαναμπήκε στη θέση του οδηγού στη βαθμολογία και κρατάει στα χέρια του και τα πόδια των παικτών του, την πρώτη θέση και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η νίκη είναι αυτή που μετράει, καθώς οι τρεις βαθμοί ήταν αναγκαίοι, όμως η αποβολή Γκαρσία που θα χάσει τα επόμενα ματς (ανάλογα τι θα γράψει ο διαιτητής) πάγωσε στο τέλος την Τούμπα, όπως την πάγωσε και στο ξεκίνημα, το ανόητο γκολ που δέχτηκε ο Χαλκιάς.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από την άθλια διαιτησία του Σιδηρόπουλου που δεν έδωσε μαρς πέναλτι του Μανωλά πάνω στο Λίνο (22΄), ενώ από ανύπαρκτο φάουλ ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ, και από τις 4 αποβολές (Μάκος, Γκαρσία, Δημητριάδης, Κωνσταντινίδης).

Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη, ήταν καλύτερος, κι ευτυχώς δεν πλήρωσε την γκάφα του Χαλκιά. Οι παίκτες ήταν αποφασισμένοι, δυνατοί, ψυχωμένοι και πήραν αυτό για το οποίο μπήκαν στο παιχνιδι. Υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να έχει πάρει και τη διαφορά στα γκολ, αλλά και η νίκη, είναι αρκετή.




----------VIDEO
http://baladoros.com/nea/10599
...........................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: