Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Πωλείται τζιπ της ΔΕΗ μόλις 230 ευρώ!

Το λιγότερο ως ευρηματικούς, θα μπορούσε κανείς εύκολα να χαρακτηρίσει τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ στην Πάτρα, κυρίως από τον τρόπο που σκαρφίστηκαν για να αντιδράσουν στο «ξεπούλημα» όπως υποστηρίζουν της εταιρείας.
Πωλείται τζιπ της ΔΕΗ, 230 ευρώ!

Ο συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ Πατρών, Θεόδωρος Κανελλόπουλος, με αφορμή το ότι η κυβέρνηση ξεπουλά τη ΔΕΗ με τίμημα πολύ μικρότερο από την πραγματική της αξία, αποφάσισε να βάλει αγγελία στο μπλογκ των συνδικαλιστών, μέσω της οποίας να πουλά ένα από τα οχήματα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Στον τίτλο της δημοσιευμένης αγγελίας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Πωλείται αυτοκίνητο λόγω ανάγκης μόνο 230 ευρώ και με ευκολίες πληρωμής». «Αυτοκίνητο μάρκας NISSAN μοντέλο X-TRAIL diesel 2000 cc έτος πρώτης κυκλοφορίας 5ος 2010 με 4.500 χιλιόμετρα χρώματος μπλε μεταλλικού, ηλεκτρικά παράθυρα, ζάντες αλουμινίου, υδραυλικό τιμόνι, κεντρικό κλείδωμα, ABS, κλιματισμό, Immobilizer κ.α.».

Για πληροφορίες έχουν δώσει τα τηλέφωνα των κεντρικών της ΔΕΗ στην Αθήνα, ενώ για όποιον ενδιαφέρεται από την περιοχή της Πάτρας, τον καλούν να επικοινωνήσει με τον κ. «Θεόδωρος Κανελλόπουλος γνωστό συνδικαλιστή της περιοχής».

Εν συνεχεία το πωλητήριο επισημαίνει πως «το αυτοκίνητο είναι νοικιασμένο από τη ΔΕΗ με τη μέθοδο leasing. Άρα δεν είμαστε ιδιοκτήτες για να το πουλήσουμε. Όπως δεν είναι ιδιοκτήτης της ΔΕΗ και ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου που την εκποιεί για 400 εκατομμύρια ευρώ όταν η περιουσία της σύμφωνα με τα πάγια λογιστικά της στοιχεία ανέρχεται σε 16 δισεκατομμύρια ευρώ και η πραγματική της πολύ περισσότερο».

Για του λόγου το αληθές:...


http://autocarnet.blogspot.com/2011/05/230.html
.................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: